reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Z totalnej depresji do powera, jak za jakies 3 godz dojade do domu to wysprzatam caly (a syf jest niemilosierny...) :)

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Ja wiem, że przesadzam i że to pikuś, przeciez jak nie ten cykl to następny, ale zdajecie sobie sprawę, jak w takich sytuacjach każdy miesiąc wydaje się rokiem...
Dziś jestem szczęśliwa :)
Ojjj rozumiem doskonale... Ja miałam Punkcje na początku września a transfer w listopadzie i mam wrażenie że czas tak wolno leci,a ja bym chciała już, przy tulu dobrych wydarzeniach z bb z całego tygodnia

reklama
Kochane milej soboty dla wszystkich. [emoji182][emoji182]
Krakowianki udanego spotkania szkoda ze tak do was daleko bo z checia bym sie z wami zobaczyla
Ciezarowki czy wam tez tak ****.. sie spi w nocy dzis to juz byla masakra spalam po pol h od 2 w nocy zasnelam o 4 zeby obudzic sie o 6 i dopiero od 6 spalam do 10 jak tak dalej pojdzie to bede wygladac jak zoombie [emoji44][emoji44][emoji44]

Kochane milej soboty dla wszystkich. [emoji182][emoji182]
Krakowianki udanego spotkania szkoda ze tak do was daleko bo z checia bym sie z wami zobaczyla
Ciezarowki czy wam tez tak ****.. sie spi w nocy dzis to juz byla masakra spalam po pol h od 2 w nocy zasnelam o 4 zeby obudzic sie o 6 i dopiero od 6 spalam do 10 jak tak dalej pojdzie to bede wygladac jak zoombie [emoji44][emoji44][emoji44]
Niestety też mam takie problemy ze spaniem. Nie moge znaleźć wygodnej pozycji kręcę się z boku na bok I to sikanie o 10 min po 40 razy w nocy;)

Dziewczyny trzymajcie mnie, najpierw lichota straszna i brak odpowiedzi na leki a teraz dostalam dostinex bo jest ryzyko hiperki. Oczywiscie nie dlatego ze jest nie wiadomo ile pecherzykow pieknych, bo takich dorodnych jest z 5 takich po 22-23mm juz, ale znowu one sa takie "na juz" wiec ciekawe czy w pn cos z nich jeszcze bedzie. Jest kika mniejszych po 15-17mm ale jest tez w uj drobnicy po10-13mm i to od tego moze sie zrobic hiper. Normalnie mistrzostwo w spieprzeniu stymulacji.

reklama
Dziewczyny trzymajcie mnie, najpierw lichota straszna i brak odpowiedzi na leki a teraz dostalam dostinex bo jest ryzyko hiperki. Oczywiscie nie dlatego ze jest nie wiadomo ile pecherzykow pieknych, bo takich dorodnych jest z 5 takich po 22-23mm juz, ale znowu one sa takie "na juz" wiec ciekawe czy w pn cos z nich jeszcze bedzie. Jest kika mniejszych po 15-17mm ale jest tez w uj drobnicy po10-13mm i to od tego moze sie zrobic hiper. Normalnie mistrzostwo w spieprzeniu stymulacji.
Nigdy nie wiesz jak zareagujesz na leki. Dobrze że jest 5 dojrzałym A pewnie I do pon będzie z parę z tych mniejszych musisz być dobrej myśli. Lepszy wynik niż ostatnio:)

A jakie leki i dawki teraz ci dali?

Do góry