reklama
Niezapominajka2018
Fanka BB :)
Nie wiem co się dzisiaj ze mną dzieje. Nawet nie czekam z niecierpliwością na jutrzejszą betenie poddawaj sie , wierz w kropka :*
Beta to formalność
Agniecha1508
@Mamma!Mia! - też mogę się popytać ?Ja korzystam z KD ale w Invimedzie w Gdyni. Z kliniki i z podejścia do pacjenta jestem mega zadowolona. Gdybyś miała pytania to pisz, chętnie odpowiem
Justin87
Wczoraj byłam z moją młodą w przychodni a tam dziecko z anginą i teraz się obawiam, że złapałam anginę.To dobrze ze wszystko ok w wynikach, mam nadzieje ze opuchlizna minie, jest taki szał z temperatura teraz 30 stopni a w pon 13 ze nie wiem jak my mamy funkcjonować normalnie,
Tez mam słaba hemoglobinę ale biorę żelazo :/
I gardło od wczoraj mnie tak okropnie boli :/
Wiec leżymy razem :/
Za to pisałam kilka dni temu, że młodą bolało pod sutkiem, pediatra twierdzi, że jest ok i że to się zaczyna już dojrzewanie (jednak!). Noworodki i rozhisteryzowana nastolatka w okresie buntu w jednym czasie, będzie ciekawie. [emoji23][emoji23][emoji23]
To kurujmy się razem. Leżę pod kocykiem, na dworze upał a ja ledwo ogarniam.
Justin87
Misiu Pysiu, nie myśl tak. [emoji8] Kropek to czuje.Nie wiem co się dzisiaj ze mną dzieje. Nawet nie czekam z niecierpliwością na jutrzejszą bete
Niezapominajka2018
Ludzie nie zdają sobie sprawy że zajście w ciążę czasami, a ostatnio coraz częściej to nie jest łatwa sprawa.Witaj w klubie ...wczoraj przyszedl syn naszej kuzynki na świat i mi tak smutno się zrobiło a,a dołuje fakt ze mówią ze się długo starali bo aż 3 miesiące od ślubu ,a co ja mam powiedziec ,ze 3 lata
annemarie
Kamien z sercaOdebrałam wyniki i jest ok. Nie ma białka w moczu, nie ma przeciwciał (któraś pytała mnie o to czy robiłam allo przeciwciala, otóż robiłam ale znałam to pod nazwą odczyn coombsa, dzisiaj badanie powtórzyłam. ), toxo igg i igm ujemne, tsh w normie, żyć nie umierać. Tylko trochę hemoglobina i hematokryt poniżej normy.
Mam nadzieję, że nie będę musiała suplementować żelaza.
Żeby nie było zbyt różowo, to się podziębiłam, gardło i głowa mnie bolą, leżę i kwiczę.
Dziękuję za Wasze dobre słowa. :*
Nogi dalej jak u hipci, chyba trzeba się przyzwyczaić.
Mamma!Mia!
No pewnie, czemu nie@Mamma!Mia! - też mogę się popytać ?
reklama
Justin87
[emoji8]Kamien z serca [emoji173]️
Podziel się: