reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To dobrze ze wszystko ok w wynikach, mam nadzieje ze opuchlizna minie, jest taki szał z temperatura teraz 30 stopni a w pon 13 ze nie wiem jak my mamy funkcjonować normalnie,
Tez mam słaba hemoglobinę ale biorę żelazo :/
I gardło od wczoraj mnie tak okropnie boli :/
Wiec leżymy razem :) :/
Wczoraj byłam z moją młodą w przychodni a tam dziecko z anginą i teraz się obawiam, że złapałam anginę. :(
Za to pisałam kilka dni temu, że młodą bolało pod sutkiem, pediatra twierdzi, że jest ok i że to się zaczyna już dojrzewanie (jednak!). Noworodki i rozhisteryzowana nastolatka w okresie buntu w jednym czasie, będzie ciekawie. [emoji23][emoji23][emoji23]
To kurujmy się razem. Leżę pod kocykiem, na dworze upał a ja ledwo ogarniam. ;)

Odebrałam wyniki i jest ok. Nie ma białka w moczu, nie ma przeciwciał (któraś pytała mnie o to czy robiłam allo przeciwciala, otóż robiłam ale znałam to pod nazwą odczyn coombsa, dzisiaj badanie powtórzyłam. :) ), toxo igg i igm ujemne, tsh w normie, żyć nie umierać. Tylko trochę hemoglobina i hematokryt poniżej normy. :(
Mam nadzieję, że nie będę musiała suplementować żelaza.
Żeby nie było zbyt różowo, to się podziębiłam, gardło i głowa mnie bolą, leżę i kwiczę.

Dziękuję za Wasze dobre słowa. :*
Nogi dalej jak u hipci, chyba trzeba się przyzwyczaić. ;)
Kamien z serca ❤️

reklama
Do góry