reklama
Cale 11, tylko wczesciej nie bylo sensu jej robic
Dzielna Dziewczynka !
Sol
Fanka BB :)
My Cię rozumiemy Kurcia.Nie no laseczki tak serio to wiadomo ze szwagierka bogu ducha winna. Maly jest juz na swiecie.
To moja pustka w sercu robi ze mnie po prostu zgorzknialego czlowieka.
Trzymaj się kochana i myśl tylko o Was x
Witaj też od niedawna tu jestem i podczytuje ale miałam już 3 ivfWitajcie! Czy przyjmiecie mnie do swojego grona??? Podczytuje Was od jakiegoś czasu i dzięki temu nie jestem już taka zielona na temat ivf...
Po 7 latach niepowodzeń i 4 inseminacjach przyszedł czas na kolejny krok... Mam jeszcze trochę czasu, bo chcemy zacząć w listopadzie, ale przez ten czas chciałabym się dowiedzieć więcej, lepiej przygotować organizm itd... Czy można liczyć na Waszą wiedzę i doświadczenie?
Sol
Ja na 3go na 14.40 w Łodzi. Ale pisz szybko bo właśnie miałam dzwonić żeby odwołać. Jeśli Ci pasuje daj znać na priv kochana.Dziewczyny czy ma któraś do odstąpienia wizytę u Pasikonika????
Szczescie1986
Witaj w klubie ...wczoraj przyszedl syn naszej kuzynki na świat i mi tak smutno się zrobiło a,a dołuje fakt ze mówią ze się długo starali bo aż 3 miesiące od ślubu ,a co ja mam powiedziec ,ze 3 lataNie no laseczki tak serio to wiadomo ze szwagierka bogu ducha winna. Maly jest juz na swiecie.
Niestety lub stety zapladniaja tylko 6
No tak a nie mogą zapłodnić 6 a resztę komórek zamrozić?
Sol
Ale to z krwi, moczu z usg?no właśnie oni taki dali nic nie badałam.. w invicie robiłam
Który masz tydzień kochana?
Dopytuje się bo sama mam wczesniaka a jeśli raz jest wczesniak to potem prawdopodobieństwo jest ok 15% większe.
reklama
Nie no laseczki tak serio to wiadomo ze szwagierka bogu ducha winna. Maly jest juz na swiecie.
Kurcia nie przejmuj się,nie Ty jedna tak czujesz w takich sytuacjach.
Jak dowiedziałam się o kolejnym dziecku brata to płakałam ale nie ze szczęścia..
Dużo siły.
Podziel się: