reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie no laseczki tak serio to wiadomo ze szwagierka bogu ducha winna. Maly jest juz na swiecie.
To moja pustka w sercu robi ze mnie po prostu zgorzknialego czlowieka.

Witajcie! Czy przyjmiecie mnie do swojego grona??? Podczytuje Was od jakiegoś czasu i dzięki temu nie jestem już taka zielona na temat ivf...
Po 7 latach niepowodzeń i 4 inseminacjach przyszedł czas na kolejny krok... Mam jeszcze trochę czasu, bo chcemy zacząć w listopadzie, ale przez ten czas chciałabym się dowiedzieć więcej, lepiej przygotować organizm itd... Czy można liczyć na Waszą wiedzę i doświadczenie? :)
Witaj też od niedawna tu jestem i podczytuje ale miałam już 3 ivf

Nie no laseczki tak serio to wiadomo ze szwagierka bogu ducha winna. Maly jest juz na swiecie.
Witaj w klubie ...wczoraj przyszedl syn naszej kuzynki na świat i mi tak smutno się zrobiło a,a dołuje fakt ze mówią ze się długo starali bo aż 3 miesiące od ślubu ,a co ja mam powiedziec ,ze 3 lata

reklama

Kurcia nie przejmuj się,nie Ty jedna tak czujesz w takich sytuacjach.
Jak dowiedziałam się o kolejnym dziecku brata to płakałam ale nie ze szczęścia..
Dużo siły.

Do góry