reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@annemarie ponowne gratulacje :)

@Agonia777, zbieraj się do dalszej walki. Zobacz ilu laskom się udało, nam też się uda!

@Never give up hohoho jak z kurnika! Kciukasy za udane zapłodnienie! Wszystkie nadające się będą zapładniać?

@dżoasia, coś urosło :) Wiem, że do euforii daleko, ale może jednak będą te z podwójnym żółtkiem ;)

@Kurcia czuję klimat, szwagierka bezczelna ;) Ale za to Ty dziś wyskocz spontanicznie na miasto z mężem bo możesz. Ha!

@Justin87 i jak, jest białko w moczu? Może po prostu zaczynają się "ciążowe wygody..." daj znać!
I zmień mi proszę datę transferu na 24.09. Choć i to na razie nie do konca pewne, pęcherzyk skubany nie chce pęknąć.

reklama

@Agonia777, zbieraj się do dalszej walki. Zobacz ilu laskom się udało, nam też się uda!

@Never give up hohoho jak z kurnika! Kciukasy za udane zapłodnienie! Wszystkie nadające się będą zapładniać?

@dżoasia, coś urosło :) Wiem, że do euforii daleko, ale może jednak będą te z podwójnym żółtkiem ;)

@Kurcia czuję klimat, szwagierka bezczelna ;) Ale za to Ty dziś wyskocz spontanicznie na miasto z mężem bo możesz. Ha!

@Justin87 i jak, jest białko w moczu? Może po prostu zaczynają się "ciążowe wygody..." daj znać!
I zmień mi proszę datę transferu na 24.09. Choć i to na razie nie do konca pewne, pęcherzyk skubany nie chce pęknąć.
Idę zaraz po wynik. :/

Niestety lub stety zapladniaja tylko 6

reklama
Do góry