Never give up
Fanka BB :)
Hahahha chyba nie... szybko zaczęli zabieg bo się spóźniłam przez korek ...Biedna,
polamana , pokluta, z siniakami... nie pytali jto ci tak wlał?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahahha chyba nie... szybko zaczęli zabieg bo się spóźniłam przez korek ...Biedna,
U mojego doktorka wizyta za 3 tyg. Genetyczka nic ciekawego nie mówiła. Tylko że ryzyka ok ,a tu z tym porodem to lekarz prowadzący ma informacje ma monitorowac , dbac i czuwac.Czytałam na fb. No cóż, mamuśka będziesz musiała zaciskać nogi i szykować wyprawkę już powoli.
A tak całkiem serio, to doktorek nic nie powiedział?
Tego Ci życzę z całego serca. [emoji8][emoji8][emoji8]Bardzo chetnie was opuszcze z tego powodu
To juz jest ciazowaOvitrell sie wyplukal
Beta w piatek
Tak, wyspałam się i oczywiście biadolilam głupoty, jaki to mój mąż nie jest dla mnie dobry i opiekuńczy
Wynik na ta chwilę: pobranych 21 jajek, 2 puste. Reszta do obserwacji czy są takie jak być powinny...
Pewnie tylko mrugali porozumiewawczo, zwłaszcza jak zaczęła biadolić po przebudzeniu jaki to mąż niedobry.Biedna,
Witajcie! Czy przyjmiecie mnie do swojego grona??? Podczytuje Was od jakiegoś czasu i dzięki temu nie jestem już taka zielona na temat ivf...
Po 7 latach niepowodzeń i 4 inseminacjach przyszedł czas na kolejny krok... Mam jeszcze trochę czasu, bo chcemy zacząć w listopadzie, ale przez ten czas chciałabym się dowiedzieć więcej, lepiej przygotować organizm itd... Czy można liczyć na Waszą wiedzę i doświadczenie?
Yeah baby!Zobacz załącznik 899860 [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Witaj w naszym gronieWitajcie! Czy przyjmiecie mnie do swojego grona??? Podczytuje Was od jakiegoś czasu i dzięki temu nie jestem już taka zielona na temat ivf...
Po 7 latach niepowodzeń i 4 inseminacjach przyszedł czas na kolejny krok... Mam jeszcze trochę czasu, bo chcemy zacząć w listopadzie, ale przez ten czas chciałabym się dowiedzieć więcej, lepiej przygotować organizm itd... Czy można liczyć na Waszą wiedzę i doświadczenie?
Skąd ten ostani wynik? Czemu tak zwiastuje??? Co badalas kochana?Ja już po wizycie , wyniki odebrane :
t 21 1 :389 , 1 : 7779
t18 1:972 , 1 : 19438
t13 1:3043 , <1 :20000
i... samoistny poród przedwczesny przed 34 tygodniem ciąży 1:55