reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Biorę gonapeptyl codziennie cały rano, wieczorem menopur 2 pierwsze dni po 300, a dalej 225, metypred 12mg, clexane 0.6. Dzisiaj 6 dzień stymulacji. Ginka ewidentnie nie zadowolona i rozczarowana, więc kupiłam to od niej i wyszłam smutna i zmartwiona z gabinetu.

Ojej❤️nie zalamuj sie jeszcze, mam nadzieje ze pokaze sie caly kurnik.
Moj ex ginekolog z kliniki przed 9 dniem wogole nie zagladal bo mowil ze sa tak malutkie ze i tak nic nie widać
Nie smutaj, cos z tego na pewno bedzie.

reklama
K@$$#@ dziewczyny a ja jutro na ta punkcje pojadę, chyba, ze śliwą, guzem i w siniakach [emoji35][emoji35]
Schodzilam na dół po koszulę na jutro i tak zawalilam w drzwi, że mam na pół czoła już guza, nad zębami i na nosie czerwone jak cholera, cipka zabolała, a kolano całe zdarte :(
Nigdy nie sądziłam że rzeczy martwe mają taką moc :( :(
Malowac sie nie bedziesz musiala;)
Nerwy maja moc , rzeczy martwe raczej nie:rolleyes:

Ojej[emoji173]️nie zalamuj sie jeszcze, mam nadzieje ze pokaze sie caly kurnik.
Moj ex ginekolog z kliniki przed 9 dniem wogole nie zagladal bo mowil ze sa tak malutkie ze i tak nic nie widać
Nie smutaj, cos z tego na pewno bedzie.
Dziękuję za wsparcie [emoji11] zobaczymy co czas przyniesie. Niepłodność nauczyła mnir już pokory i cierpliwości. Porażki nie biorę pod uwagę ;)

Odebrałam estradiol 104. Rano napisze gince wynik i pewnie przesunie drugie podglądanie na poniedziałek.

Mój dzisiejszy wynik bety 183.5:tak::tak::tak:
Wkręciłam się też na wizytę do lekarza w ramach weryfikacji telefonicznych za które zapłaciłam a nie miałam ( bo zapomniałam po transferze ze wogole płaciłam za nie:D i się nie zapisałam :D
Progesteron teraz mi wyszedł 19 wiec lekarz powiedział ze tragedii nie ma ale kazał zwiększyć luteinę dowcipnie 3x3 nie chciałam tej pod język bo mi po niej niedobrze:rofl:
Noi wizyta 27.09 powinien być widoczny pęcherzyk :tak::tak::tak:
A do tego czasu nie badać więcej bety :o:o:ono z tym to może być problem:p
Gratulacje [emoji106][emoji106][emoji106] [emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Do góry