reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Never give up kciuuuuukiiiiiiiiiii. Oby sie milo spalo a rezutlaty byly owocne!

Ja dzis mam rocznice slubu, wiec zeby mi ja umilic moja szwagierka zaczela rodzic.
I dzien do dupy.
@Kurcia to dziś olejcie temat narodzin nowego członka rodziny, a zajmijcie się sobą, tylko sobą [emoji173][emoji173][emoji173][emoji256][emoji256]
Od wczoraj dzień z przygodami - jadę z guzem na czole i masa siniakow, do tego gigant korek w którym staliśmy 35min bezczynnie, na punkcje na bank się spóźnimy.

@Kurcia to dziś olejcie temat narodzin nowego członka rodziny, a zajmijcie się sobą, tylko sobą [emoji173][emoji173][emoji173][emoji256][emoji256]
Od wczoraj dzień z przygodami - jadę z guzem na czole i masa siniakow, do tego gigant korek w którym staliśmy 35min bezczynnie, na punkcje na bank się spóźnimy.
Nie ma to jak z przygodami❤️Bedzie dobrze, trzymam za jajobranie❤️

Nie mam zacmienia ciazowego, przynajmniej nic o tym nie wiem. Przy kazdym transferze ktory mialam progesteron mial byc niski po tyg od transferu w wysokosciaxh pomiedzy 10-20, ponizsza wypowiedz tez o tym swiadczy. Przynajmniej tak to ja rozumiem
Ale na sztucznym cyklu juz jest inaczej ja mialam przed transferem progesteron 26

No to teego - w koncu cos rosnie, ale nierowno, male itp. Estradiol cos kolo 950, wiec szalu nie ma, w prawym kilka wiekszych ale wlasnie.nierowne, w lewym jeden "normalny" a reszta to jakas sieczka. Punkcja w poniedzialek. Po takiej dlugiej stymulacji to ja szczerze watpie ze cokolwiek uda sie zebrac i ze cos sie bedzie nadawalo. Doktorra w siodmym niebie ze ruszylo, ponoc po nocach nie mogla spac. Ale ja z radosciami poczekam do tej punkcji i zobacze czy w ogole bedzie co hodowac.
Ja tam trzymam kciuki i wierze ze bedzie co zbierac na punkcji. Biedronka tez miala dluuuga stymulacje juz zapomnialas :)

No to teego - w koncu cos rosnie, ale nierowno, male itp. Estradiol cos kolo 950, wiec szalu nie ma, w prawym kilka wiekszych ale wlasnie.nierowne, w lewym jeden "normalny" a reszta to jakas sieczka. Punkcja w poniedzialek. Po takiej dlugiej stymulacji to ja szczerze watpie ze cokolwiek uda sie zebrac i ze cos sie bedzie nadawalo. Doktorra w siodmym niebie ze ruszylo, ponoc po nocach nie mogla spac. Ale ja z radosciami poczekam do tej punkcji i zobacze czy w ogole bedzie co hodowac.

Asia jak to wszyscy piszą wystarczy jedno a to jedyne.Trzymam kciuki żeby jeszcze podrosły i zaskoczyły.
Mnie w ciągu doby potrafiło urosnąć aż o 9 mm i nie wiem czy to dobrze.

@Never give up kciukasy za dzisiaj!Lulaj i czekamy na jajca :)

@annemarie z niecierpliwością wyczekuje.

Wszystkim przyszłym mamusią gratuluje tego ogromu szczęścia,aby jak najmniej trosk zaprzątały Wam głowę.
Wszystkim starającym nie tylko siły ale też luzu,który jest nam potrzebny aby nie zwariować!
Miłego dnia Dziewczyny!

Cześć Dziewczyny,
@Gosia892 pięknych i wzruszających widoków Kochana. Niech maluszek zdrowo rośnie. E-ciotki jak zawsze czekają fotki i wieści. [emoji173]️
@sunrisea powodzenia na wizycie, daj później znać, czego się dowiedziałaś. :*
@Never give up mocne kciuki za wielki kosz złotych jajek!!! [emoji110][emoji110][emoji110] Powodzenia! :*

Miłego dnia. :)

Skontrolujcie kalendarz, jak kogoś trzeba wpisać, coś zmienić, to piszcie. :*
Kciuki mocno zacisniete [emoji110][emoji110][emoji110][emoji256][emoji256][emoji256]Powodzenia dziewczyny a calej reszcie milego dnia [emoji16][emoji16]

@Never give up kciuuuuukiiiiiiiiiii. Oby sie milo spalo a rezutlaty byly owocne!

Ja dzis mam rocznice slubu, wiec zeby mi ja umilic moja szwagierka zaczela rodzic.
I dzien do dupy.
Kochana na złość Ci nie rodzi, dzidzia zdecydowałą a ona o rocznicy nic nie wie - trzymaj się cieplutko poprzytulaj męża może jakaś kolacja?

reklama
Haha no tylko ze te jajca do poniedzialku to juz chyba kiszone beda:p
Dżoasia napisz mi proszę gdzie cię mogę złapać w krk, mam siatkę lekarstw tj. Luteina, lutinus chciałabym ci dać. Buziaki i nie martw się najważniejsze że ruszyło. Kurcia jak będziesz w ciąży to nie będziesz już łączyć takich wydarzeń. A teraz zęby zacisnąć i świętować rocznicę.

Do góry