reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie mam pojęcia , u mnie było namieszwne w cytokinach i dostałam na to encorton od 2 dnia cyklu w dawkach 10-5-0 i jeśli się uda to mam yak przyjmować cały pierwszy trymestr i później stopniowo schodzić
Aa to u mnie było to samo tylko ze nam się nie udało na tym encortonie i teraz każe zrobić ANA jeszxze raz

Cześć,
@redferrari pięknych widoków bejbikowych i samych dobrych informacji. ❤️ Będą foteczki? :D

Miłego dnia Kochane. :*
moja dzidzia to dziewczynka :), wszystkie narządy przepływy prawidłowe, ale dzidzia trochę malutka :( martwię się i chyba z paniki pójdę gdzieś jeszcze powtórzyć badanie... :( zawsze coś

Dziewczyny, kiedy/jak schodzilyscie z estrofemu. Ja aktualnie biore 3 x 1 i troche mnie zaniepokoila konsultacja z klinika, bo w zeszlym tygodniu jak podeslalam im zdjecie usg i pytalam co dalej z lekami to dr powiedzial, ze wszystkie dalej tak samo. Pozniej zapytalam koordynatorki czy moze zapytac lekarza jak bedziemy schodzic z lekow zebym sobie mogla zamowic konkretna ilosc, bo nie chce za malo zeby tego ciagle z Polski nie wysylac, a za duzo tez przy lutinusie za 170zl nie chce zeby mi 10 opakowan tego zostalo. Miala sie zapytac w moim imieniu, a dziesiejszy mail brzmi estrofem zreduklowac do 2 tabletek (jeszcze pare dni temu mowil zeby brac jak dotychczas po 3) przez 2 tygodnie i dac znac jak sie czuje i jak wynik usg i bedziemy sie zastanawiac nad dalszym postepowaniem. Lutinus i duphaston brac bez zmian. Mam napisac ile potrzebuje to mi wystawia recepty...no kurr!!! O to mi wlasnie chodzilo, zeby oni mi napisali na jak dlugo jeszcze potrzebuje zebym mogla sobie to jakos zaplanowac. No nic bede kupowac na wyczucie. Myslicie, ze zejscie do tych 2 tabletek estrofemu bedize ok ? Jutro 10 tydzien sie zaczyna.
Kurcze ja nie wiem bo nie biorę estrofemu. Napisalam Ci na priv że Ci wyślę 3 op.

Co do innych leków to z tego co pamiętam to wszystko prawie brałam do 12 tyg a potem już łożysko przejmuje funkcje i można stopniowo ale bezpiecznie schodzić.
Nie kupuj tego dużo kochana, tak na miesiąc max. W razie czego to Ci dokupie.

A tak a propos schodzenia z leków, jak schodzilyscie i kiedy z encortonu? Ja mam 10 i lekarz kazał do 8tyg. @annemarie mnie poinstruowala, dziękuję bardzo - ale nadal się boję go redukować jeszcze. Mamy 7tydz ciąży dopiero.

Cześć Dziewczynki. W niedzielę wieczorem pojawił się Janek[emoji173]...miłość mojego życia. Kawał chłopa: 60cm, 4100g. Łatwo nie było i skończyło się cc, ale to nieważne. Tatuś oszalał ze szczęścia, mamusia w siódmym niebie. 6 lat starań - było warto. Nie poddawajcie się:biggrin2:. Za wszystkie trzymam mocne kciuki[emoji110][emoji110].
No wspaniale kochani. Gratulujemy!!! :)
Jaki duuuzy chłopak!

Dbajcie o siebie kochani, ciężkie są te pierwsze dni i tygodnie ale potem jest już coraz cudowniej. [emoji177]

reklama
Do góry