reklama
Mieciu85
Fanka BB :)
A ja sobie pomyślałam tak ze teraz dwa , potem dwa trochę słabsze (jakby nie wyszloa potem po jednym bo bym się już bała
Kazdy ma swoja strategie Ja tez po pierwszej cb balam sie, ze jelsi z powodow immunologicznych odrzucam zarodki to balam sie, ze tak sie moze stac przy drugim transferze wiec nie chcialam tracic po 2 zarodki i wolalam wiecej transferow, ale zeby miec pole do jakichs zmian gdyby nie wyszlo.Z kd kazda nowa procedura to 20 tys+ wiec chcialam jak najbardziej rozlozyc ryzyko.
Ja tak miałam do 20 czy 21 tyg.Zaczynam 17tc a biegunki mecza mnie nieustannie [emoji52]
chlopkers
Dokladnie, Zamora albo szefZamora albo Lewandowski.
Mieciu85
Dziękuję Mieciu za pamięć, wizytę mam na 13. Cholera nienawidzę plamień, malutkie ale są, dlaczego nie wiem co tam w środku zastanę.
To [emoji110][emoji110][emoji110] za wizyte i daj znac kochana. Moje plamienia ustaly po tym jak mi lekarz powiedzial o tym krwiaczku i ze wysokie cisnienie lub mocny wysilek bedzie powidowal plamienia z niego. Od tego czasu uwazam szczegolnie przy czynnosciach fizjologicznych (wiadomo jsk jest z zaparciami przy progesteronie) i jest czysto. Moze u ciebie tez jakis krwiaczek maly sie gdzies chowa, najwazniejsze, ze plamienie sie nie nasila.
JoannaRak
To dobrze Asiu, ze nie ma narazie zadnych wiekszych skutkow ubocznycn, fajnie, ze moglas zostac w domku. Nawet jesli pracujesz to zawsze to troche mniej presji jak nie musisz do biura isc. Trzymam kciuki za pozytywny przebieg.
Dziekuje! ciesze sie bardzo ze znalazlam super doktor bo u nas od tak szybko nie wystawiaja anona nawet dzisiaj mowi ze wypisze na 4 tygodnie ale poprosilam na 3 bo juz mysle ze zaraz znow wezme wolne.
I teraz zagadka bo ja mam leczenie 21 dni no i potem nie wiem co z miesiaczka, czy mam od razu wziac sie za duphaston aby zaraz miesiaczka przyszla i aby jechac na transfer czy powinnam odczekac moze kilka dni aby organizm poczekal. Ile trxeba miec przerwy miedzy leczeniem a rozpoczeciem cyklu z transferem?
Szczescie1986
Jeszcze dziś po pracy pojade na te badanie i zobaczę czy u nas mi to zrobiąDzień cyklu bez znaczenia. Można zrobić rano lub po południu.
A tu masz opis samego ANA
Link do: Labtest - ANA
Szczescie1986
A czy jak dodatnie to są szczepienia?Ja robiłam , nie było określonego dnia cyklu po prostu poszłam pobrali krew i miałam wyniki na drugi dzień .
Ja robiłam ana1 Ana 2 i asa wszystkie wyszły ujemne
Mieciu85
Moze Asiu najlepiej skonsultuj to z Pasnikiem jescze bo nie mozna na tym etapie juz ryzykowac zeby jakis glupi szczegol zaszkodzil.Dziekuje! ciesze sie bardzo ze znalazlam super doktor bo u nas od tak szybko nie wystawiaja anona nawet dzisiaj mowi ze wypisze na 4 tygodnie ale poprosilam na 3 bo juz mysle ze zaraz znow wezme wolne.
I teraz zagadka bo ja mam leczenie 21 dni no i potem nie wiem co z miesiaczka, czy mam od razu wziac sie za duphaston aby zaraz miesiaczka przyszla i aby jechac na transfer czy powinnam odczekac moze kilka dni aby organizm poczekal. Ile trxeba miec przerwy miedzy leczeniem a rozpoczeciem cyklu z transferem?
reklama
Mieciu85
A nie jest przypadkiem tak, ze jak dodatnie ANA to nie mozna wtedy szczepic...Cos mi sie tak kojarzy jak to studiowalam przy okazji swoich badan.A czy jak dodatnie to są szczepienia?
Podziel się: