reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, kiedy/jak schodzilyscie z estrofemu. Ja aktualnie biore 3 x 1 i troche mnie zaniepokoila konsultacja z klinika, bo w zeszlym tygodniu jak podeslalam im zdjecie usg i pytalam co dalej z lekami to dr powiedzial, ze wszystkie dalej tak samo. Pozniej zapytalam koordynatorki czy moze zapytac lekarza jak bedziemy schodzic z lekow zebym sobie mogla zamowic konkretna ilosc, bo nie chce za malo zeby tego ciagle z Polski nie wysylac, a za duzo tez przy lutinusie za 170zl nie chce zeby mi 10 opakowan tego zostalo. Miala sie zapytac w moim imieniu, a dziesiejszy mail brzmi estrofem zreduklowac do 2 tabletek (jeszcze pare dni temu mowil zeby brac jak dotychczas po 3) przez 2 tygodnie i dac znac jak sie czuje i jak wynik usg i bedziemy sie zastanawiac nad dalszym postepowaniem. Lutinus i duphaston brac bez zmian. Mam napisac ile potrzebuje to mi wystawia recepty...no kurr!!! O to mi wlasnie chodzilo, zeby oni mi napisali na jak dlugo jeszcze potrzebuje zebym mogla sobie to jakos zaplanowac. No nic bede kupowac na wyczucie. Myslicie, ze zejscie do tych 2 tabletek estrofemu bedize ok ? Jutro 10 tydzien sie zaczyna.

reklama
Moze Asiu najlepiej skonsultuj to z Pasnikiem jescze bo nie mozna na tym etapie juz ryzykowac zeby jakis glupi szczegol zaszkodzil.

no podpytam a jeszcze jedno a to juz bedziecie wiedziec. czy po kuracji immuno bralyscie przerwe od encortonu i potem na nowo po transferze. Ja mam tak wypisane i troche zglupialam. Teraz biore 5mg przez 21 dni a potem mam wypisane aby po transferze brac 10mg do konca 3 miesiaca! A jak Wy mialyscie? Robi sie przerwe od lekow?

no podpytam a jeszcze jedno a to juz bedziecie wiedziec. czy po kuracji immuno bralyscie przerwe od encortonu i potem na nowo po transferze. Ja mam tak wypisane i troche zglupialam. Teraz biore 5mg przez 21 dni a potem mam wypisane aby po transferze brac 10mg do konca 3 miesiaca! A jak Wy mialyscie? Robi sie przerwe od lekow?
Ja robiłam po kuracji 14 dniowej i potem zaczelam od cyklu czyli od dnia kiedy masz wypisany

Cześć Dziewczynki. W niedzielę wieczorem pojawił się Janek❤...miłość mojego życia. Kawał chłopa: 60cm, 4100g. Łatwo nie było i skończyło się cc, ale to nieważne. Tatuś oszalał ze szczęścia, mamusia w siódmym niebie. 6 lat starań - było warto. Nie poddawajcie się:biggrin2:. Za wszystkie trzymam mocne kciuki✊✊.

Cześć Dziewczynki. W niedzielę wieczorem pojawił się Janek❤...miłość mojego życia. Kawał chłopa: 60cm, 4100g. Łatwo nie było i skończyło się cc, ale to nieważne. Tatuś oszalał ze szczęścia, mamusia w siódmym niebie. 6 lat starań - było warto. Nie poddawajcie się:biggrin2:. Za wszystkie trzymam mocne kciuki✊✊.
Jak fajnie się czyta takie wiadomości :)
Dajecie dziewczyny nam powera ,ze jednak kiedyś się uda ....6 lat to bardzo dużo ,ale wkoncu.... gratulacje ,ale zapomniałaś pochwalić się fotka dla ciotek

GRATULACJE I CZEKAMY NA FOTKE CIOTKI CHCĄ OCZY NACIESZYĆ

Cudna wiadomość! Gratulacje dla rodziców! Brawo dzielna mamusiu!

reklama
Iskra, super wiadomosc! Serdeczne gratulacje! Najwazniejsze, ze juz po wszytskim! Zdjecie mile widziane :)

Do góry