reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hola, na środę skrzykuję całą bandę, gromadę, watahę (jak zwał, tak zwał:-D) kocich ogonów i łap do tańcowania:-D
Betka będzie pięknie rosła.
A moja hiperka powoli odpuszcza. Jutro jadę na wizytę z dzisiejszymi badaniami (no rewelacji nie ma) i zobaczę, co tam mi mój dr powie:-)
Zazdroszczę Ci, że już się doczekałaś testowania. U mnie to jeszcze cała wieczność.

reklama
Witajcie dziewczynki, nie było mnie 3 dni i godzinę musiałam czytac zaległości, Wy to jesteście pisarki :-)
Madzialenak - super ten blok czekoladowy,wygląda smakowicie, nie jadłam go juz kilka lat, tez musze zrobić jak emek wróci z delegacji
Misia - gratulacje
Sony- ja też slyszałam że TSH do zaciażenia najlepiej żeby było poniżej 1,5, popytaj Ysie, bo pamiętam że ona tuz przed swoim ivf zbijała
Roxi - kciuki zaciśnięte
Kiwisia - witaj, zaciskam kciuki za rodzenstwo dla córeczki
Coleta- &&&&& za piekny wzrost bety
Doniemika - gratuluje 2 pięknych mrozaczków
Sylwia- to ty calą apteke wykupiłaś :szok:

za wszystkie staraczki , któreych nie wymieniłam trzymam mocno kciuki :-) a wszystkie ciężarówki gorąco pozdrawiam

melduje że byłam na powtórce bety :-) 289,49 :-D jupiii

rozsyłam wiruski, oby było tu wiecej takich cudów jak u mnie :-D

Pełna do teraz nie mogę uwierzyć że naturalnie się udało. Takie szczęście to każdy by chciał mieć. Normalnie:szok: Tyle cykli starać a tu taka niespodzianka. Może byś nam zdradziła co za tańce odprawiałaś??

Sony - ja tez nie moge uwierzyć że się udało, inseminacje się nie udały a naturals się udał...nie wiem jak to sie mogło stać,
my jestesmy zaskoczeni tak jakby to była wpadka
a co do tańca to się przyznam że akurat w ten weekend tańczyłam:eek: hahaha, emek wrócił z delegacji i puszczał non stop "wopan gangam style" no i sobie potańczyłam tak jak na teledysku :szok:

Hola, tak bym chciała, żeby się udało!!! Już dawno i to nie raz, Molla mi gratulowała, przez pomyłkę, ale jednak:-)

A właśnie, gdzie się podziała Molla?????????????????????????????????????
Może czeka aż jej fb odblokują:-D
Dziewczyno, dawaj dymny znak życia. Natychmiast!!!

reklama
hola jupiiii, beta ładna dwucyfrowa, teraz trzymam kciuki, aby ładnie przyrastała :-)

Witam nowe dziewczyny: Sylwię i Magdalenę moją imienniczkę ;-), dziewczyny to forum jest czarodziejskie, trwa dobra passa, Wam także się uda!

Do góry