reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
retiolandia to nie chodzi o przygnebianie innych tylko przyciąganie niedobrych rzeczy.tak przynajmniej wynika z filmu The Secret. nie mówimy " nie chcę mieć jutro pecha" tylko " mam szczęście dziś i jutro". moze to głupie ale jesli działa to lepiej nie ryzykowac. ja wierzę że Twój malenki skarb sobie poradzi:tak: i da Ci wiele radości:-).

Gotadora, a nie masz gdzieś Diagnostyki u siebie? Bo wiem, że ceny mają przyzwoite i szybko robią wyniki badań, a z tego co wiem to nie trzeba koniecznie korzystać z badań kliniki ( chyba, że masz je w pakiecie o co warto zapytać).

niestety moje najbliższe miasto to Olsztyn, a tam bida ... ale spytam jeszcze w szpitalu dziecięcym, ale najszybciej w środe moge, a do invikcty mam 13 wizyte u genetyka, więc miałam zamiar tam zrobić, skoro Olsztyn taki jakiś :rofl2:

Sony, norwegi straszne futrzaki i przynajmniej dwa razy do roku się ofutrzają. Ale są kochane i przytulaski.

Ja mam dwa rosyjskie niebieskie łobuzy, kota i koteczkę.

22449_263475709818_3017702_n.jpg

22449_263477424818_7980368_n.jpg

Gotadora, też miała kiedyś królisia, Kacpra. Cały biały tylko obwódka wokół oczu i uszka były czarne.
Uratowany od dziewczyny, która dostała go w prezencie i go nie chciała. Był okropnie zaniedbany.
Był najcudowniejszym futrzakiem na świecie. U mnie żył jeszcze 11 lat.
Zmarł dokładnie 8 lat temu, w moje imieniny. A dwa dniu później (czyli dzisiaj rocznica) przyjechał do mnie mój mąż.

reklama
śliczne te wasze zwierzątka. ja kocham wszystkie zwierzęta koty psy króliczki i całą resztę. jak tylko mi się uda to pochwalę się moim Rudolfem. takiego łobuziaka jeszcze nie miałam aprzy tym jest taki slodziutki:rofl2:. dziś dostał szczepionke i sobie śpi bidulek.

retiolandia mam nadzieje że się na mnie nie gniewasz. ja na prawdę nie ze wzgledu na nas cie poporosiłam tylko z troski o ciebie i twoje maleństwo. musi być dobrze. bardzo za to trzymam &&&&&&&&&&&&

Do góry