reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

z tego wszystkiego cię nie przywitałam. Witaj Sylwiu, życzę samych dajacych radość wiadomości o Twoich dzieciaczkach

reklama
Sylwia głowa do góry!!!wiem co czujesz bo też mam dni smutku...płaczu..braku wiary..
dalej jest tak że jest dzień dobry a raz rozmyślania i brak wiary w sukces.. ale będąc tu na forum jest o wiele prościej przejść ten czas..my się tu wspieramy wzajemnie, a przede wszystkim każda z nas najlepiej wie co przeżywamy.. ja bardzo boję się wyniku,ale gdzieś głęboko tli się nadzieja..tak cichutka..że będzie dobrze..
a tu na forum mamy najlepsze przykłady na to że się udaje! :)

Doniemika u mnie to chyba czas wolny wpływa na takie myślenie. Dlatego leżałam tylko dzień po transferze i poszłam do pracy. Tylko tam, między swoimi pacjentami potrafię zapomnieć o tym oczekiwaniu. Teraz 2 miałam wolnego i znów mnie dopadł pesymizm. Dobrze, że jutro idę już do pracy, znów oderwę się od tego myślenia. Jeżeli już w 10 dpt może coś wykazać, to pójdę w czwartek, potem jak będzie trzeba to i w poniedziałek.

U mnie też jest taka mała nadzieja, maluteńka, a nawet 2 maleńkie nadzieje, które trafiły do mnie jako ośmiokomórkowe cuda. Mam nadzieję, że obie nadzieje mnie nie opuszczą i tak powstanie cud :-)

Uciekam na chwilę, bo moje brzydale uwijają się na spacer, może jak się przewietrzę to inaczej podejdę do sprawy :)

Jeszcze raz dziękuję za słowa otuchy, za jakieś 2 h zajrzę tutaj do Was.

I jeszcze raz cieszę się, że Was poznałam. Potrzebowałam kogoś kto rozumie co teraz czuję.
Trzymajcie się cieplutko, jeszcze dzisiaj zajrzę tutaj do Was.

Hola!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super!!!! Ale ja miałam 5 dniowe. Więc szybciej się posadowiły.
Witaj Sylwiu! U nas trwa dobra passa.
Alegra! Przecież masz dobry wynik - myśl pozytywnie.
Cieszę się, że tyle maluszków na zimowisko trafiło.

Jeśli mogę Wam coś doradzić - zamieniłam się zaraz po transferze na samochody i jeżdżę z automatem. Niesamowite udogodnienie dla mojego brzuszka, bo bardzo go męczyło przyciskanie sprzęgła w korkach. Do tego stopnia uważam to za udogodnienie, że w trybie przyspieszonym zmieniam samochód. Dziś do pracy musiałam jechać swoim autem i myślałam, że nie dojadę. Wróciłam już nieswoim - różnica jest ogromna. Staraczki i ciężarówki powinny samochody z automatem dostawać od NFZ.

Hola, czekałam z niecierpliwością na wieści od Ciebie. Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yupiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chyba taniec kotów ciut dopomógł:-D

:rofl2::-D:cool2::laugh2::cool2::laugh2::cool2::laugh2::-D:rofl2:

Roxii, Magdalena,Doniemika, super!!!!! uwielbiam takie widomosci!!!!:-)

Hola, siedzialam jak na szpilkach ,czekajac na Twoja bete. Fantastycznie!!!! Tak sie ciesze,ze betka ladna. Teraz niech idzie ladnie w gore:-):-):-):-) Mnie sie wydaje,ze jak na zarodeczki 2dniowe i 12dpt, to betka ladna. Gratuluje!!!! Cudownie zaczyna nam sie kolejny tydzien!!!!!

Sylwia, WITAJ!!!!

Alegra, glowa do gory,kiedy kolejna beta???

lawendowy koci taniec jest boski:-D i mysle że na pewno pomógł:-). Boże tak bym chciala zeby ten cud u mnie i u nas wszystkich w końcu się ziścił:tak:. lawendowy znajdź juz jakichś tańcowaczy na środę żeby było wyżej:sorry:. a ty kochana jak się czujesz? mija trochę ta wstrętna hiperka?

reklama
Dziewuszki, dzis po poludniu zaczal mnie bolec brzuch. Dziwnie tak jakos niby jaby na okres, tak ciagnie,zakluje.... Leze pod kocykiem ,nalykalam sie przepisanych przez lekarke lekow przeciwbolowych i czekam na roziwaznie sytuacji. Boje sie bardzo. @ ma termin 13.

Do góry