reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale ostatecznie lekarz o tym decyduje czy kobieta z partnerem ? Mam 34,więc blisko

Duzo zalezy od kliniki. Jesli nie masz przeciwwskazan, chyba np filigranowa bidowa lub jakies zdrowotne przeciwwskazania to w niektorych klinikach jest to decyzja twoja i lekarza. Ja mam 33 lata i przy obydwu transferach pytali ile bierzemy zarodkow, raz wzielismy dwa, a przy drugim jeden. Jest to w duzej mierze Kwestia polityki kliniki czy ci pozwola zdecydowac oczywiscie jesi nie ma konkretnych wskazan medycznych.

Mi embriolog proponował dwa, nie chciałam ciąży bliźniaczej i wzięłam 1. Trzydniowe wzięłabym dwa natomiast blastki rozdzieliłabym na dwa transfery.

Ja tak samo zrobilam, pierwszy transfer 2 trzy dniowe, drugi jedna blastka, mialam taki sam tok myslenia jak ty. A o ktorej twoje usg dzis motylku? [emoji173]️

1.10. mam połówkowe, trochę wcześnie ale tam, gdzie robię, to są takie kolejki, że trzeba się umawiać chyba już na etapie zapłodnienia. ;) no ale jak te moje brzdące tak szybko rosną, to będzie ok. [emoji16][emoji16][emoji16]
Nie e no spoko od 20tc najczęściej robią a u Was chyba będzie 19 tak? Teraz są takie sprzęty, że spokojnie wszystko sprawdzą :) to tym razem my Was będziemy gonić :D

reklama
Ja tak samo zrobilam, pierwszy transfer 2 trzy dniowe, drugi jedna blastka, mialam taki sam tok myslenia jak ty. A o ktorej twoje usg dzis motylku? [emoji173]️
Dziękuję Mieciu za pamięć, wizytę mam na 13. Cholera nienawidzę plamień, malutkie ale są, dlaczego nie wiem co tam w środku zastanę.

Do góry