zacisnieteCześć Kochane. Krew oddana. Za godzinę wyniki. Nie jadę do pracy bo zwariuje, tylko czekam w klinice. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
reklama
Niezapominajka2018
Fanka BB :)
Beta 2,06
Est. 752,3
Prog. 18,52
Kolejna weryfikacja w sobotę. Poprzednim razem jak chwyciło to dzień później miałam betę 5. Póki co trzeba czekać do soboty. Ta beta też może być pozostałością po pregnylu. No nic, tu nic innego nie robimy tylko czekamy, każda na co innego
Est. 752,3
Prog. 18,52
Kolejna weryfikacja w sobotę. Poprzednim razem jak chwyciło to dzień później miałam betę 5. Póki co trzeba czekać do soboty. Ta beta też może być pozostałością po pregnylu. No nic, tu nic innego nie robimy tylko czekamy, każda na co innego
motylek24
Mi embriolog proponował dwa, nie chciałam ciąży bliźniaczej i wzięłam 1. Trzydniowe wzięłabym dwa natomiast blastki rozdzieliłabym na dwa transfery.U mnie zależało od lekarza, za pierwszym podejściem z góry było ze jeden , a za drugim lekarz zasugerował dwa(a do 35 lat jeszcze mam dwa latka
Ja mam 6 blastek, a raczej już 4 u mnie w klinice trzymane są do blastekMi embriolog proponował dwa, nie chciałam ciąży bliźniaczej i wzięłam 1. Trzydniowe wzięłabym dwa natomiast blastki rozdzieliłabym na dwa transfery.
motylek24
6 blastek to super wynik Mi tylko dwie się uchowały.Ja mam 6 blastek, a raczej już 4 u mnie w klinice trzymane są do blastek
chlopkers
Kochana termin jest napewno ok [emoji4] widzisz mi zrobili juz w 16tc i wszystko posprawdzane [emoji5]1.10. mam połówkowe, trochę wcześnie ale tam, gdzie robię, to są takie kolejki, że trzeba się umawiać chyba już na etapie zapłodnienia. no ale jak te moje brzdące tak szybko rosną, to będzie ok. [emoji16][emoji16][emoji16]
Margit2018
Ło matko! To czekamy.Beta 2,06
Est. 752,3
Prog. 18,52
sssurykatka
Taki wihajsterHehe. Takie coś z takim czymś. U mnie babcia tak mówiła, nie słyszałam tego od lat. Aż mi się sentymentalna łezka w oku zakręciła.
edloteh
Za kolejna weryfikacje. Żeby beta była ciążowa [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️Beta 2,06
Est. 752,3
Prog. 18,52
Nie straszę czekam w takim razie co powie ci po wynikach.Weź nie strasz mnie tymi szczepieniami
reklama
Szczescie1986
Wezzzzzz jak ja nie chce tych szczepień tyłku osobom to pokrzyżowało plany ale jeśli innego wyjścia na mnie nie maZa kolejna weryfikacje. Żeby beta była ciążowa [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Nie straszę czekam w takim razie co powie ci po wynikach.
Podziel się: