reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiem, ale człowiek głupi i ma wyrzuty sumienia - mój M od razu po wyjściu powiedział to samo... :)

A tak na marginesie dziewczyny dziś się uśmiałam sama do siebie w Klinice - dziewczyna z recepcji pyta mnie czy mam recepty. To jej powiedziałam, że recepty wysępiłam na poprzedniej wizycie i leki mam już zamówione, jutro muszę odebrać u siebie w aptece - to popatrzyła na mnie jak na wariatkę :p
I chyba nie dawało jej to spokoju i w końcu spytała czemu nie kupuję leków w ich aptece czy ze względu na cenę czy mam inne powody :p :)
Powiedziałam jej wyraźnie, że nie mam nigdzie napisane, że moim obowiązkiem jej wykupowanie leków w ich aptece i to raczej moja indywidualna sprawa dlaczego kupuję leki gdzie indziej :angry:
Mądry mąż :)

Mialam w zeszlym tygodniu, ja niestety do Pragi jezdze. Na polskich klinikach z KD sie niestety nie znam.ale jest tu jeszcze pare dziewczyn, odewa sie pewno:)

Mialam w zeszlym tygodniu, ja niestety do Pragi jezdze. Na polskich klinikach z KD sie niestety nie znam.ale jest tu jeszcze pare dziewczyn, odewa sie pewno:)

mi nawet nie o to chodzi bo na temat klinik juz wiem sporo i mam wybrana tylko ogolnie popisac z kims kto to przezyl lub bedzie przezywac:)

Hej, ja po wizycie :)
Jajek trochę naniosłam, pytanie czy będą konkretne i dobre? - lekarz stwierdził, że ubijanka na 10 sztk powinna być.
Estriadiol wskoczył sporo w górę po gonalu - 2422 pg/ml
Punkcja w czwartek - i tu mam problem :(
Punkcja wstępnie miała być środa lub piątek, wyszło, że w czw. Na ten dzień mamy w pracy zaplanowane ważne spotkanie kadry kierowniczej z dyrekcją na które bardzo chciałam jechać i już mam wyrzuty sumienia, że mnie nie będzie i Pani dyrektor będzie miała do mnie pretensje :(
Może głupia jestem ale ja to człowiek pracy fair play jestem :p

olej! ja teraz siedze 3 tygodnie w domu i tez mam mega wyrzuty sumienia ale sa wazne rzeczy i wazniejsze !!!

To 3 transfer będzie z kd. Mój problem to endometrioza.

no ja tez mam endometriozę, dokladnie II stopnia, mialam laparoskopię w listopadzie i niby wyczyscili wszystko no ale juz minęło sporo czasu
przestraszylas mnie trochę ze trzeci transfer, czytalam ze przy endometrozie in vitro wlasnie jest dobrym sposobem

reklama
Do góry