reklama
A jakie masz Amh ze masz pof?no ja tez mam endometriozę, dokladnie II stopnia, mialam laparoskopię w listopadzie i niby wyczyscili wszystko no ale juz minęło sporo czasu
przestraszylas mnie trochę ze trzeci transfer, czytalam ze przy endometrozie in vitro wlasnie jest dobrym sposobem
Ja mam endometrioze III stopnia. Jestem po 3 transferach nieudanych. Ale z moich komorek a nie KD, wiec sa pewnie zrypane przez endomende.
Mamma!Mia!
Fanka BB :)
Mi się nie udało od razu, ale to nie jest reguła. Tobie może za pierwszym się uda :-)no ja tez mam endometriozę, dokladnie II stopnia, mialam laparoskopię w listopadzie i niby wyczyscili wszystko no ale juz minęło sporo czasu
przestraszylas mnie trochę ze trzeci transfer, czytalam ze przy endometrozie in vitro wlasnie jest dobrym sposobem
Niezapominajka2018
Przykro mi. Tule mocno.Niestety beta poniżej 2 ... .........
Ostatnia edycja:
annemarie
W zeszly poniedzialek, 10 wrzesniaA przypomnij w którym dniu miałaś transfer?
annemarie
To jest moj 3 transfer, dwa pierwsze byly tez pozytywne, niestety nie skonczyly sie za dobrze. Zobaczymy co teraz z tego wyjdzie. Ja mam niedrozne jajowody, immunologie i wiek 43 lata. W swojej klinice nie usalo sie nam nigdy zajsc w ciaze , pomimo 3 stymulacji i transferow bez konca. Z dawczynia funkcjonuje to o niebo lepiej.mi nawet nie o to chodzi bo na temat klinik juz wiem sporo i mam wybrana tylko ogolnie popisac z kims kto to przezyl lub bedzie przezywac
Niezapominajka2018
PięknieDziewczynki u mnie też dobrze.
Jest [emoji176] yes...!
Kropek ładnie umiejscowiony wszystko wygląda ładnie.. Taaak się cieszę!
Przypomnę wam, że to ostatni z moich 6 zarodków, leniuszek 6 dniowy. Transfer numer 4, szczęśliwy dosłownie rzutem na taśmę. Jedyny na naturalnym cyklu bo się uparlam.
8dpt test sikany +
9dpt test sikany +
10dpt krwawienie, dość silne
12dpt beta 333
14dpt beta 963
32dpt serduszko bije, wymiary na 6tydz 5 dzień ciąży.
Aaaaa........! Ciszę się i oczywiście obaw ciąg dalszy.
A Wam wszystkim gratuluję tych pięknych poniedziałkowych wiadomości. [emoji173]️
Niezapominajka2018
No właśnie powinnyśmy najpierw przejść szkolenie z czytania wynikówNie wiem co ci powiedziec, bo tak naprawde w tej 5 i 6 dobie musza byc blaski i blastki wychodzace z otoczki. Nie wiemy ile maja blastomerow? W sumie to czarna magia z tymi cyferkami, nie wiem jak to rozszyfrowac. BC to oznaczenie jako ( dobrze rokujace i slabiej). Serio
dzięki dziewczyny za odpowiedzi.Otóz u mnie najpierw zdiagnozowano endometriozę , potem po odstawieniu tanbletek antykonc które brałam krotko bo 8 miesięcy zatrzymał mi sie okres i zrobilam badania, wyszlo FSH powyzej 50 a potem 74:/ okres wrocil, ale juz wiedzialam co to oznacza tak wysoki wynik.Potem zrobilam AMH i wyszlo 0,09 a potem w innej klinice 0,04. O dziwo znalazl sie jakis lekarz ktory stwierdzil ze obraz usg nie jest zly i poki mam pęcherzyki i endometrium w porzadku to on radzi raz sprobowac na swoich komórkach. W międzyczasie FSH powtorzone po 8 miesiącach spadlo do niespelna 4, wiec zdecydowalam sie raz sprobowac, aczkolwiek wiem ze szanse sa bliskie 0 , dlatego przygotowuje sie juz psych do in vitro z kd i mam juz wybrana klinikę
reklama
Agonia777
Kochana ja powiedziałam w pracy że 16 lat się dla nich poświęcałam to teraz pora na moje potrzeby i tak masz myśleć. Z szefostwem zawsze pogadasz a w ciążę od dotknięcia się nie zachodzi. Teraz jesteś najważniejsza Ty i kropki.Hej, ja po wizycie
Jajek trochę naniosłam, pytanie czy będą konkretne i dobre? - lekarz stwierdził, że ubijanka na 10 sztk powinna być.
Estriadiol wskoczył sporo w górę po gonalu - 2422 pg/ml
Punkcja w czwartek - i tu mam problem
Punkcja wstępnie miała być środa lub piątek, wyszło, że w czw. Na ten dzień mamy w pracy zaplanowane ważne spotkanie kadry kierowniczej z dyrekcją na które bardzo chciałam jechać i już mam wyrzuty sumienia, że mnie nie będzie i Pani dyrektor będzie miała do mnie pretensje
Może głupia jestem ale ja to człowiek pracy fair play jestem
Podziel się: