reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Roxi do mnie tez włąsnie zazwoniła Pani z laboratoriom i powiedziałą że jeszcze 3 blastusie były ładne i je zamrozili :tak:
Dwa we mnie i 3 na zapas :tak:oj sie rozmarzyłam :-) Właśnie oglądama rodzinka.pl i marzy mi się taka duuża szalona rodzinka :-D

reklama
Witaj Sylwia :-)

oczywiście trzymam kciuki za Ciebie, ja wiem jak to ciężko wytrzymać tyle czasu do badania, dziewczyny tutaj robiły betę w 10 dpt więc może wtedy zrób, powinno już wyjść
yes2.gif
a tymczasem życzę Ci wiele cierpliwości, odpoczywaj dużo i nie martw się wszystko będzie dobrze

hej moje podpory;-). mam już wynik w porównaniu do wcześniejszych wieści bez rewelacji ale wreszcie coś drgnęło i oby szło w dobrą stronę dalej. mianowicie beta 39,9 progesteron 22,87.

Witaj Sylwio!
Widzę że idziemy tak samo!Ja też miałam punkcje 26 a transfer 29 :)
Mi w klinice kazali zrobić test z krwi 9.11,czyli już...ale i dopiero w piątek..Ja tak jak i Ty jestem pełna obaw i niepokoju.. ale mocno wierzę że się uda...ostatnimi czasy mamy tu super passe na forum więc wierzę że będzie ona nada trwać! :)

Roxii, Magdalena - super wiadomości!!!Wasze maleństwa będą miały rodzeństwo!!! :)
Ja czekam na wiadomość z kliniki czy udało się zamrozić choć jedno z 5 maleństw które były pod obserwacją..

Roxii Magdalena no naprawdę super wiadomości. mega silne te wasze dzieciątka:-). wierzę że wasze eskimoski będą dobrym rodzeństwem dla tych bąbelków które macie w brzuszkach.
Doniemika za twoje dalej trzymam kciuki żeby udało sie wysłać na zimowisko:tak:.

własnie dostałam wiadomość z kliniki i się popłakałam z radości..udało sie zamrozić 2 zarodki w stadium blastocysty..jak ja się cieszę..a lekarz nie pokładał wielkich nadziei.. może to dobry znak..może wszystko się uda..ile bym dała.. :)

reklama
retiolandia no sam nie wiem. na pewno pierwszy raz w moim życiu coś drgnęło z ciążą bo zawsze było >1. więc z jednej strony sie cieszę a z drugiej dziewczyny miały wielokrotnie wyższe trzycyfrowe wyniki więc nie wiem. oby u mnie to była późna implantacja i tego się będę trzymać.;-) dziś 12 dpt dwudniowych pingwinków

Do góry