reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Hola, czekam na wieści od Ciebie.
A za wysoka betę koci taniec-połamaniec
A za wysoka betę koci taniec-połamaniec
lawendowy_sen
"Blastocysta w okresie implantacji w macicy przypomina piłkę tenisową, która toczy się po ściankach macicy jak po stole pokrytym gęstym, słodkim syropem - węglowodanami. Ta wędrówka ulega zahamowaniu, gdy zarodek przylgnie nagle do lepkich ścianek. W procesie tego przylegania uczestniczy właśnie L- selektyna".
Przed sekundą znalazłam ten obrazek i od razu mi się skojarzyło, to co Agapl wkleiła :-)
Nie umiem Ci powiedzieć czy ma na stronie. Ale wydaje mi się, że nie. Jak chcesz to odgrzebie moje rachunki i podam Ci ceny jakie ja płaciłam. Pamiętam, że ponad 2tys zapłaciliśmy za pierwsze badania (badaliśmy się też genetycznie, kariotypy i to u obojga). Napisz mi na pw o jakie badania Ci chodzi to zobaczę czy mam rachunki na to.
Magdalena_wawa
Aktywna w BB
Ja leczę się w tej przychodni. Niestety każdorazowo jak miałam skierowanie podawano mi cenę badań. Te genetyczne 400-500 zł a nadania krwi około 100zł.Mają też pakiety i wtedy jest taniej,ja tak skorzystłam PozdrawiamMarcysiowa a nie wiesz, czy invicta ma cennik badań laboratoryjnych? na stronie znajduje tylko opis, a zależy mi na cenach, żeby wiedzieć ile mam w portfelu mieć 13stego
reklama
lawendowy_sen
Gotadora, znalazłam cennik badań genetycznych
Cennik - zapłodnienia in vitro INVICTA
+promocja Predyspozycje genetyczne - zapłodnienia in vitro INVICTA
a hormony, z tego co pamiętam winszują sobie po 30 zł+5 zł pobranie krrwi
Cennik - zapłodnienia in vitro INVICTA
+promocja Predyspozycje genetyczne - zapłodnienia in vitro INVICTA
a hormony, z tego co pamiętam winszują sobie po 30 zł+5 zł pobranie krrwi
Podziel się: