reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

@Kurcia bo tera ma być zamiana - u Ciebie ma być wzorowo. Doktorka widziałam dziś przelotem na korytarzu - wyglądał na jakiegoś takiego wypoczętego, więc niech kombinuje.

reklama
aaaaa, a ty nie masz hashimoto? bo jeśli tak, to dlatego nie szczepienia ;)
A co to za profesor? Z pl czy ktoś tak od ciebie? Mówił dlaczego utrudniają? Na co konkretnie wpływają? Każda info jest ważna!
Jeśli u mnie schemat z pierwszej stymulacji nie zadziała i okaże się faktycznie, że to od szczepień to juz na maxa będę zła. Miałam czas, mogłam się najpierw wystymulowac a potem podchodzić do szczepień. Paśnik tego nie zaproponował. SSSSSSSSSSuper normalnie:o

Po Pasniku zaraz nastepnego dnia pojechalam do Bydgoszczy do Invicty, tam przyjal mnie profesor Lukaszuk, glowny zalozyciel Invicty. Nie wchodzil w szczegoly bo ja tego nie mialam zaproponowanego, mowil tylko ze dobrze ze nie szczypienia, ze Pasnik duzo osobom proponuje a wlasnie one powoduja ze ciezko zajsc w ciaze i co z tego ze sie ma podstawy aby utrzymac ale jak nie mozna zajsc.

@Never give up, Ty masz chyba tez takie same leczenie jak ja a nie szczepienia, prawda?

Nie mam hashimoto stwierdzonego choc te antyciala mam w miare wysokie, ale to nie o to chodzilo!

Po Pasniku zaraz nastepnego dnia pojechalam do Bydgoszczy do Invicty, tam przyjal mnie profesor Lukaszuk, glowny zalozyciel Invicty. Nie wchodzil w szczegoly bo ja tego nie mialam zaproponowanego, mowil tylko ze dobrze ze nie szczypienia, ze Pasnik duzo osobom proponuje a wlasnie one powoduja ze ciezko zajsc w ciaze i co z tego ze sie ma podstawy aby utrzymac ale jak nie mozna zajsc.

@Never give up, Ty masz chyba tez takie same leczenie jak ja a nie szczepienia, prawda?

Nie mam hashimoto stwierdzonego choc te antyciala mam w miare wysokie, ale to nie o to chodzilo!
Prawda Asiu :)
Mam takie same Plus intralipid...
I hashimo nie mam.. bynajmniej o tym nie wiem :p

Zobacz załącznik 898439 Zobacz załącznik 898438 Zobacz załącznik 898437Dzień dobry u nas wszystko dobrze nasz maluszek ma już ponad 4 cm nie chciał dać się zmierzyć jest wszystko dobrze prawdopodobnie jest to mój wymarzony synek według usg mamy 11+1 a wgl @ 10+5 serduszko pięknie bije ładnie się ruszał machał rączkami i słyszeliśmy te piękne serduszko jak pięknie bije ;) aż łzy mi poleciały i mężowi tez mamy łożysko przodujace na przedniej ścianie macicy mam się tym nie martwić tylko nie dziwigac oszczędzać się i zero sexu bo mógłby wywołać krwawienie z łożyska ,życzę każdej tak pięknych widoków jestem najszczęśliwsza kobieta na ziemi nosze pod sercem piękny cud o który walczyłam tyle lat nie ważne są te lata ile łez wylanych i pieniędzy wydanych dla takich chwil jak dziisaj warto walczyć każdej z was zostanie to odpłacone wiara i spokój przedewszystkim jak łzy mi leciały z szczęścia to mój małych bardziej się ruszał wiec nie chce aby mama płakała ;)
Skarbek malutki!!!! Baaardzo się cieszę!! ❤️ Cudne zdjęcia!

Juz po wszystkim dziewczyny... Bylam na wc, poleciala masa skrzepow, dosc duzych prawie jak watrobka drobiowa i cos takiego jasniejszego okraglego jakby lekko przyczepionego do tych ciemnych kawalkow. Czyli endometrium chyba sie luszczy. Wiec pewnie pecherz tez wylecial. Mam nadzieje, ze samo sie oczysci. Znow w 5 tygodniu... Ja jestem chyba jakas niedorobiona :/

Jezeli ktoras bedzie miala termin do Pasnika do oddania, pamietajcie prosze o mnie. My sie w tym czasie chyba zastanowimy nad przebadaniem genetycznie zarodkow o ile to na tym etapie jeszcze mozliwe jest.

Nie robie sobie juz zadnych zludzen, po prostu zakonczyla sie historia. Byloby cudem, gdyby pecherz nadal byl.
Kochana bardzo mi przykro :(

Na domiar wszystkiego, niebawem jestem i bezrobotna haha. Wiec dziewczyny, jezeli ktos z was jest rekruterem i mialby cos dla mnie to priv xD Wiem ze in vitro tutaj troche przeszkadza, ale jestem pracowitym czlowieczkiem, poswiecam sie dla roboty i wspolpracownikow, bylabym sklonna wyslac M na tacierzynski i po ciazy wrocic zaraz do pracy. Polecam sie :D
Felia a skąd jesteś ? Jak coś to pisz priv ;)

reklama
@Felia właśnie przeczytałam dzisiejsze wpisy i aż mnie zmrozilo. Strasznie mi przykro, nic w tej sytuacji mądrego nie napiszę bo chyba nie ma słów na to co się stało... :-*

Do góry