reklama
redferrari
Fanka BB :)
no właśnie dziewczynki uwielbiają klocki szczególnie clicsy i kokardki też - będą dwie babeczkidwa klocki i kokardki
JoannaRak
aaaaa, a ty nie masz hashimoto? bo jeśli tak, to dlatego nie szczepienia
A co to za profesor? Z pl czy ktoś tak od ciebie? Mówił dlaczego utrudniają? Na co konkretnie wpływają? Każda info jest ważna!
Jeśli u mnie schemat z pierwszej stymulacji nie zadziała i okaże się faktycznie, że to od szczepień to juz na maxa będę zła. Miałam czas, mogłam się najpierw wystymulowac a potem podchodzić do szczepień. Paśnik tego nie zaproponował. SSSSSSSSSSuper normalnie
Po Pasniku zaraz nastepnego dnia pojechalam do Bydgoszczy do Invicty, tam przyjal mnie profesor Lukaszuk, glowny zalozyciel Invicty. Nie wchodzil w szczegoly bo ja tego nie mialam zaproponowanego, mowil tylko ze dobrze ze nie szczypienia, ze Pasnik duzo osobom proponuje a wlasnie one powoduja ze ciezko zajsc w ciaze i co z tego ze sie ma podstawy aby utrzymac ale jak nie mozna zajsc.
@Never give up, Ty masz chyba tez takie same leczenie jak ja a nie szczepienia, prawda?
Nie mam hashimoto stwierdzonego choc te antyciala mam w miare wysokie, ale to nie o to chodzilo!
Never give up
Prawda AsiuPo Pasniku zaraz nastepnego dnia pojechalam do Bydgoszczy do Invicty, tam przyjal mnie profesor Lukaszuk, glowny zalozyciel Invicty. Nie wchodzil w szczegoly bo ja tego nie mialam zaproponowanego, mowil tylko ze dobrze ze nie szczypienia, ze Pasnik duzo osobom proponuje a wlasnie one powoduja ze ciezko zajsc w ciaze i co z tego ze sie ma podstawy aby utrzymac ale jak nie mozna zajsc.
@Never give up, Ty masz chyba tez takie same leczenie jak ja a nie szczepienia, prawda?
Nie mam hashimoto stwierdzonego choc te antyciala mam w miare wysokie, ale to nie o to chodzilo!
Mam takie same Plus intralipid...
I hashimo nie mam.. bynajmniej o tym nie wiem
lafantynka
Skarbek malutki!!!! Baaardzo się cieszę!! Cudne zdjęcia!Zobacz załącznik 898439 Zobacz załącznik 898438 Zobacz załącznik 898437Dzień dobry u nas wszystko dobrze nasz maluszek ma już ponad 4 cm nie chciał dać się zmierzyć jest wszystko dobrze prawdopodobnie jest to mój wymarzony synek według usg mamy 11+1 a wgl @ 10+5 serduszko pięknie bije ładnie się ruszał machał rączkami i słyszeliśmy te piękne serduszko jak pięknie bije aż łzy mi poleciały i mężowi tez mamy łożysko przodujace na przedniej ścianie macicy mam się tym nie martwić tylko nie dziwigac oszczędzać się i zero sexu bo mógłby wywołać krwawienie z łożyska ,życzę każdej tak pięknych widoków jestem najszczęśliwsza kobieta na ziemi nosze pod sercem piękny cud o który walczyłam tyle lat nie ważne są te lata ile łez wylanych i pieniędzy wydanych dla takich chwil jak dziisaj warto walczyć każdej z was zostanie to odpłacone wiara i spokój przedewszystkim jak łzy mi leciały z szczęścia to mój małych bardziej się ruszał wiec nie chce aby mama płakała
Kochana bardzo mi przykroJuz po wszystkim dziewczyny... Bylam na wc, poleciala masa skrzepow, dosc duzych prawie jak watrobka drobiowa i cos takiego jasniejszego okraglego jakby lekko przyczepionego do tych ciemnych kawalkow. Czyli endometrium chyba sie luszczy. Wiec pewnie pecherz tez wylecial. Mam nadzieje, ze samo sie oczysci. Znow w 5 tygodniu... Ja jestem chyba jakas niedorobiona :/
Jezeli ktoras bedzie miala termin do Pasnika do oddania, pamietajcie prosze o mnie. My sie w tym czasie chyba zastanowimy nad przebadaniem genetycznie zarodkow o ile to na tym etapie jeszcze mozliwe jest.
Nie robie sobie juz zadnych zludzen, po prostu zakonczyla sie historia. Byloby cudem, gdyby pecherz nadal byl.
Felia a skąd jesteś ? Jak coś to pisz privNa domiar wszystkiego, niebawem jestem i bezrobotna haha. Wiec dziewczyny, jezeli ktos z was jest rekruterem i mialby cos dla mnie to priv xD Wiem ze in vitro tutaj troche przeszkadza, ale jestem pracowitym czlowieczkiem, poswiecam sie dla roboty i wspolpracownikow, bylabym sklonna wyslac M na tacierzynski i po ciazy wrocic zaraz do pracy. Polecam sie
dżoasia
To wejdź na następną wiz z groźną miną i powiedz że to ostatnia szansa, niech sie przyłoży jeśli ma uratować swoje dobre imię, które ostatnio wyraźnie nadszarpnął. Ja w pn biorę mojego na wiz :/@dżoasia co z tego ze on wypoczęty jak ja mam po dziurki w nosie
reklama
Podziel się: