reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dobra a ja mam może głupie pytanie ale chyba źle zrozumiałam wujka Jarka... jak mam lecze immunosupresyjne 14dniowe to robię to leczenie, znaczy się biorę leki, czekam na @ i dopiero podchodzę do crio??
Czy mogę w tym samym cyklu podejść w którym biorę leki immunosupresyjne ???
Zglupialam... :/

Dobra a ja mam może głupie pytanie ale chyba źle zrozumiałam wujka Jarka... jak mam lecze immunosupresyjne 14dniowe to robię to leczenie, znaczy się biorę leki, czekam na @ i dopiero podchodzę do crio??
Czy mogę w tym samym cyklu podejść w którym biorę leki immunosupresyjne ???
Zglupialam... :/
Jak dostaniesz miesiaczki bierzesz leki od tego dnia co masz na zleceniach przez 14 dni potem odpuszczasz i czekasz na kolejna miesiaczke i bierzesz encorton od dnia jak masz zapisane i podchodzisz

Jak dostaniesz miesiaczki bierzesz leki od tego dnia co masz na zleceniach przez 14 dni potem odpuszczasz i czekasz na kolejna miesiaczke i bierzesz encorton od dnia jak masz zapisane i podchodzisz
No więc źle zrozumiałam, albo sama źle sobie poukladalam w głowie... ja myślałam że mogę podejść w tym samym cyklu do crio co biorę te leki przez 14 dni

Jeśli beta wyszła 5 a nie mniej niż 5, to coś się zadziało. Po drugie @gosia321 po leczeniu u Pasikonika miała ciążę biochemiczną a przy kolejnym podejściu zaszła w ciążę i Oliwia pięknie rośnie w brzuszku mamy. Nie wiem czy wtedy nie zwiększono u Gosi dawki encortonu.

Jeśli beta była równa 5, to ja bym nie odstawiała leków i zobaczyła, co z tego wyniknie. Rozumiem, że mieszkasz poza Polską ale ja bym coś próbowała pokombinować w takiej sytuacji.
tak ja po ciazy biochemicznej napisalam do wujka Jarka czy nie lepiej byloby zwiekszyc dawke encortonu tylko ze ja robilam diagnostyke w kierunku chorob reumatologicznych bo moje przeciwciala ana szybowaly sobie caly czas w gore z badania na badanie. Mi na wizytach immunolog z Gdanska powiedzial ze najmniejsza dawka przy takim mianie to 20 mg sterydu. Ja mialam do tego wskazania i nie podjelam tej decyzji sama. Sterydy to nie cukierki. Juz nie pamietam dokladnie co u ciebie Szczescie bylo nie tak. Napisz do wujka Jarka i spytaj czy wartoby bylo cis zmienic zwiekszyc dawki lekow. A narazie poczekaj do poniedzialku i poszukaj u siebie labu zeby sprawdzic bete

Ja tez trzymam kciuki mocno zeby jajca zaczely rosnac!
Powtorzylam dzis bete 9dpt blastkow...dalej nie drgnela. No juz nie ma sie co ludzic. Odstawiam leki ehhhh
Bardzo mi przykro Kochana mocno tulę ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
@Felia nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co przeżywasz bardzo mocno Cię tulę ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
@paulinap gratuluję synka piękny chłopczyk❤️❤️❤️❤️
Spokojnej nocy dziewczyny.

reklama
Do góry