reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Jesteś cały czas w Białymstoku? Czy dajesz radę przyjeżdżać na wizyty? Pyszne lody mają w parku:) Oj nasiedziałam się w tym parku.
Mój mąż ciągle te lody je ;-)
Jestem cały czas, nie chciałam zmieniać kliniki po pierwszej procedurze... Zobaczymy co będzie teraz.
Nie mniej jednak czuje się tam dobrze i na wszystkie moje widzimisie lekarz mimo wszystko przytakuje...
Wizyty...hmmm ciągle kombinuje no ale nie ma wyjścia, wsiadam w auto i jadę ;-)

reklama
Dziewczyny, te co mialy immunosupresje. Jakie mieliscie pierwsze objawy? Ja mam mega bol plecow w dolnej czesci, nie pamietam abym miala taki bol wczesniej, miesiaczki u mnie ogolnie bezbolesne a dzisiaj i plecy i brzuch pobolewa.

No i dzisiaj spalam w ciagu dnia 1.5 godzinki, jak to u Was bylo?
Ja biore encorton, ranigast, equoral i aziatopiryna.

@Felia, slonce trzymaj sie! Ja nadal wierze w Twoje kruszynki, na tym etapie tak naprawde niewiadomo co tam sie dzieje. U mnie krwawienie zawsze jest w 5 tygodniu i oznacza to jedno dlatego pocieszyc nie moge, ja sie wybralam do Pasnika i mowil wlasnie ze nie da rady, trzeba immunologie najpierw naprawic. Ile razy mialas poronienie w 5 tygodniu? Ja dwa razy z rzedu na poczatku i na koncu 2017 roku! Daltego teraz juz nie ryzykuje!

Kochana, jestem calym sercem z Toba [emoji173]️
Asia zaczelas immunosupresje dzisiaj?

@sssurykatka nie bylam jeszcze badac immunologii. Tzn tylko w krk ale powieszchownie to co w klinicerobia tylko.

Dziewczyny, czy mnie czeka teraz lyzeczkowanie przy tak wysokiej becie? Czy mozna naturalnie? Moga byc jakies zrosty przy naturalnym czy po lyzeczkowaniu?
Mysle ze samo sie oczysci bo z tego co opisujesz jestes juz w trakcie poronienia,Beta bedzie pewno jeszcze z 2-3 tyg spadac. To nie ma jedno z drugim za duzo wspolnego, tego nie przyspieszysz.Zadzwon w pon. do lekarza zeby ci dal termin na usg, zobaczy czy sie wszystko oczyscilo i podejmie decyzje co dalej. Ciezko przewidywac tak wszystko do przodu, na razie to wszystko to nasze przypuszczenia.
Zrostow po naturalnym nie bedzie bo to nic innego jak mega okres, a po lyzeczkowaniu? Jak jest dobrze zrobione to tez nie masz sie czego bac.❤️

Dziewczyny, te co mialy immunosupresje. Jakie mieliscie pierwsze objawy? Ja mam mega bol plecow w dolnej czesci, nie pamietam abym miala taki bol wczesniej, miesiaczki u mnie ogolnie bezbolesne a dzisiaj i plecy i brzuch pobolewa.

No i dzisiaj spalam w ciagu dnia 1.5 godzinki, jak to u Was bylo?
Ja biore encorton, ranigast, equoral i aziatopiryna.
Ja to raczej nic takiego nie miałam oprócz tego ze jestem teraz jak balonik
ale do pracy latać nie chciałam miałam lenia

Zobacz załącznik 898439 Zobacz załącznik 898438 Zobacz załącznik 898437Dzień dobry u nas wszystko dobrze nasz maluszek ma już ponad 4 cm nie chciał dać się zmierzyć jest wszystko dobrze prawdopodobnie jest to mój wymarzony synek według usg mamy 11+1 a wgl @ 10+5 serduszko pięknie bije ładnie się ruszał machał rączkami i słyszeliśmy te piękne serduszko jak pięknie bije ;) aż łzy mi poleciały i mężowi tez mamy łożysko przodujace na przedniej ścianie macicy mam się tym nie martwić tylko nie dziwigac oszczędzać się i zero sexu bo mógłby wywołać krwawienie z łożyska ,życzę każdej tak pięknych widoków jestem najszczęśliwsza kobieta na ziemi nosze pod sercem piękny cud o który walczyłam tyle lat nie ważne są te lata ile łez wylanych i pieniędzy wydanych dla takich chwil jak dziisaj warto walczyć każdej z was zostanie to odpłacone wiara i spokój przedewszystkim jak łzy mi leciały z szczęścia to mój małych bardziej się ruszał wiec nie chce aby mama płakała ;)
Super

Jezu Kochana nie wiem co powiedzieć. Tak strasznie,strasznie mi przykro.
Ja prawdopodobnie będę miała do oddania termin,ale dopiero na 08.10.
Myślami jestem z Tobą!
Jezeli bedziesz pewna, ze nie bedziesz go potrzebowala to chetnie. Daj po prostu znac.

@Felia, slonce trzymaj sie! Ja nadal wierze w Twoje kruszynki, na tym etapie tak naprawde niewiadomo co tam sie dzieje. U mnie krwawienie zawsze jest w 5 tygodniu i oznacza to jedno dlatego pocieszyc nie moge, ja sie wybralam do Pasnika i mowil wlasnie ze nie da rady, trzeba immunologie najpierw naprawic. Ile razy mialas poronienie w 5 tygodniu? Ja dwa razy z rzedu na poczatku i na koncu 2017 roku! Daltego teraz juz nie ryzykuje!

Kochana, jestem calym sercem z Toba [emoji173]️
Tak, teraz w 19 dpt czyli 5 tydz 3 dni a poprzednio w 23 dpt wiec poczatek 6 tyg. Najbardziej dziwilo nas jednak, ze gdy podchodzilismy na 1 zarodku i encortonie pierwsze 2 razy beta ani drgnela. Teraz bez encortonu ale za to w dwupaku i ciaza byla. Jezeli chodzi o encorton pewnie tylko przypadek, a blastki coz moze nie implantowaly sie, ale nie bylo tez ah i scratchingu przy pierwszych dwoch transferach. Mozliwe wiec ze jest cos nie tak ze mna...z drugiej strony ja zawsze takim chorowitkiem bylam, za az trudno mi wyobrazic sobie, ze moge miec immunologie, ktora sie broni.

Co u ciebie Pasnik stwierdzil?

reklama
Do góry