reklama
Laurka2019
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 898439 Zobacz załącznik 898438 Zobacz załącznik 898437Dzień dobry u nas wszystko dobrze nasz maluszek ma już ponad 4 cm nie chciał dać się zmierzyć jest wszystko dobrze prawdopodobnie jest to mój wymarzony synek według usg mamy 11+1 a wgl @ 10+5 serduszko pięknie bije ładnie się ruszał machał rączkami i słyszeliśmy te piękne serduszko jak pięknie bije aż łzy mi poleciały i mężowi tez mamy łożysko przodujace na przedniej ścianie macicy mam się tym nie martwić tylko nie dziwigac oszczędzać się i zero sexu bo mógłby wywołać krwawienie z łożyska ,życzę każdej tak pięknych widoków jestem najszczęśliwsza kobieta na ziemi nosze pod sercem piękny cud o który walczyłam tyle lat nie ważne są te lata ile łez wylanych i pieniędzy wydanych dla takich chwil jak dziisaj warto walczyć każdej z was zostanie to odpłacone wiara i spokój przedewszystkim jak łzy mi leciały z szczęścia to mój małych bardziej się ruszał wiec nie chce aby mama płakała
Gratuluję, niech codziennie pojawiają się takie wpisy na naszej grupie... Zaslugujemy
sssurykatka
W poniedzialek byl jeden pecherzyk bez cial zoltych. Wczoraj nadal jeden ale z dwoma cialkami. Wiec chyba raczej nie trojaczki.
Dziewczyny, Bete i estradiol jutro zrobie. Dzis juz psychicznie nie moge.
Drugiego pęcherzyka mogliśmy w ogóle nie widzieć... zresztą teraz to już nieważne. Rzeczywiście bardzo kiepsko to wygląda.
Leczyłaś się wcześniej u Paśnika?
Mi w 6 tc oczyściło się samo, tak na pociechę... mega okres i mega bolało ale potem czyściutko, obyło się bez szpitala i bez zabiegu. Trzymaj się.
motylek24
To tylko 300 zł więc nie jest to jakoś obciążające finansowo. Weź, weź. Na jakim etapie jesteś? Szkoda że dr P. i Białystok tak daleko, na USG bym się wybrała.Ja tez mu ufam i bardzo go szanuje.. pewnie chlopina wie co mówi...
Najbardziej zgadzam sie z nim w kwestii tego, że dużo jest w głowie... jeśli wierzę w coś że to mi pomoże- to tak też może się stać, nawet jeśli z punktu widzenia medycyny nie ma to żadnego znaczenia.
A że w mojej głowie siedzi teraz embrioglue to zgodzi się że mną i mi to poda
Oczywiście jak będzie do czego
Never give up
No wiesz koszt to mnie nigdy nie przerażał - w tym wszystkim co dookoła, 300 zł to kropla w morzu..To tylko 300 zł więc nie jest to jakoś obciążające finansowo. Weź, weź. Na jakim etapie jesteś? Szkoda że dr P. i Białystok tak daleko, na USG bym się wybrała.
Wezmę, tym razem nie dam mu się namówić
Jestem w trakcie 2 procedury - a dokładnie stymulacji.
Oj, ja też żałuję, że ten Białystok aż tak daleko ;/
Niezapominajka2018
Jeżeli wszystko jest dobrze to dlaczego nie. Ja miałam transfer 8 sierpnia zakończony ciąża biochemiczna i jak tylko zaczęłam kolejny cykl była stymulacja i w czwartek miałam kolejny transfer, tyle że tym razem ze świeżaka.Kobietki a po nieudanym krio mozna w nastepnym cyklu od razu zabierac mrozaczki?
@sssurykatka nie bylam jeszcze badac immunologii. Tzn tylko w krk ale powieszchownie to co w klinicerobia tylko.
Dziewczyny, czy mnie czeka teraz lyzeczkowanie przy tak wysokiej becie? Czy mozna naturalnie? Moga byc jakies zrosty przy naturalnym czy po lyzeczkowaniu?
Dziewczyny, czy mnie czeka teraz lyzeczkowanie przy tak wysokiej becie? Czy mozna naturalnie? Moga byc jakies zrosty przy naturalnym czy po lyzeczkowaniu?
Ostatnia edycja:
U
użytkowniczka v
Gość
Jezu Kochana nie wiem co powiedzieć. Tak strasznie,strasznie mi przykro.Juz po wszystkim dziewczyny... Bylam na wc, poleciala masa skrzepow, dosc duzych prawie jak watrobka drobiowa i cos takiego jasniejszego okraglego jakby lekko przyczepionego do tych ciemnych kawalkow. Czyli endometrium chyba sie luszczy. Wiec pewnie pecherz tez wylecial. Mam nadzieje, ze samo sie oczysci. Znow w 5 tygodniu... Ja jestem chyba jakas niedorobiona :/
Jezeli ktoras bedzie miala termin do Pasnika do oddania, pamietajcie prosze o mnie. My sie w tym czasie chyba zastanowimy nad przebadaniem genetycznie zarodkow o ile to na tym etapie jeszcze mozliwe jest.
Nie robie sobie juz zadnych zludzen, po prostu zakonczyla sie historia. Byloby cudem, gdyby pecherz nadal byl.
Ja prawdopodobnie będę miała do oddania termin,ale dopiero na 08.10.
Myślami jestem z Tobą!
motylek24
Jesteś cały czas w Białymstoku? Czy dajesz radę przyjeżdżać na wizyty? Pyszne lody mają w parku Oj nasiedziałam się w tym parku.No wiesz koszt to mnie nigdy nie przerażał - w tym wszystkim co dookoła, 300 zł to kropla w morzu..
Wezmę, tym razem nie dam mu się namówić
Jestem w trakcie 2 procedury - a dokładnie stymulacji.
Oj, ja też żałuję, że ten Białystok aż tak daleko ;/
reklama
JoannaRak
@Felia, slonce trzymaj sie! Ja nadal wierze w Twoje kruszynki, na tym etapie tak naprawde niewiadomo co tam sie dzieje. U mnie krwawienie zawsze jest w 5 tygodniu i oznacza to jedno dlatego pocieszyc nie moge, ja sie wybralam do Pasnika i mowil wlasnie ze nie da rady, trzeba immunologie najpierw naprawic. Ile razy mialas poronienie w 5 tygodniu? Ja dwa razy z rzedu na poczatku i na koncu 2017 roku! Daltego teraz juz nie ryzykuje!
Kochana, jestem calym sercem z Toba [emoji173]️
Kochana, jestem calym sercem z Toba [emoji173]️
Podziel się: