Sol
Fanka BB :)
Haha. No jest z niego taki flirciarz trochę. Ja też jestem często sama pewnie dlategoNo ja też myślałam jak mi lekarz powiedział że endo gotowe że od jutra leki. W tamtym cyklu też miałam 21 go może ma jakiś plan na mnie nie wiem ale jeszcze mu zaufania tym razem. A tobie zawsze przepisywal relanium? Swoją drogą ten nasz doktorem zakręcony kiedy się do niego wybierasz? Już go poinformowałas o ciąży? Też Ci tak słodzi zawsze jak u niego jesteś, mam wrażenie za każdej tak ? Ja to prawie zawsze bez męża może dlatego z mężem tylko na transfery i podpisanie zgody na rozmrażania... Ostatnio mi opowiadał że jakaś pacjentka chciała crio ale mąż nie podpisał zgody bo się z nią rozwodzic i nie chce więcej dzieci taka afera
Napisałam mu o rosnącej becie. Pogratulować i powiedzial że trzeba na usg. I na razie tyle. Będę u niego chyba na końcu października.
Relanium raz mi dał, potem już nie. I czasami do transferu brałam a czasami nie, zależy jak czułam się psychicznie bo zazwyczaj w dniu transferu to jestem zen.
A jak długie masz cykle?