chlopkers
Fanka BB :)
Ale jedna czarna dziennie chyba mozna, co?? [emoji4]Najlepiej wciazy pic roibosa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jedna czarna dziennie chyba mozna, co?? [emoji4]Najlepiej wciazy pic roibosa
Kochana, mialam podobnie na poczatku. Lekkie rozowe plamienia. Lekarz z kliniki mowil wtedy ze prawdopodobnie aplikujac Lutinus podraznilam sobie nadzerke. Nie stresuj sie! [emoji173]Wracam z bety do domu i szok na toalecie. Lutinus wylecial lekko zabarwiony rozowato. Podbudujcie mnie prosze, bo ja juz mam wizje, ze znow koniec wszystkiego sie szykuje
Musze postudiowac temat , bo tomy na ten temat przczytalam i nigdzie takiego info nie bylo.Skokowo skokowo choc nigdzie nie ma o tym info kolezanka mnie uswiadomila bo miala tak samo i ginekolog jej powiedzial ze tez wydziela sie skokowo
Qrwa mac! Ale jak to mozliwe? [emoji45] Przeciez przy pco powinnas dobrze reagowac na leki i miec duze jajcobrania [emoji58][emoji58] a co Ci powiedziala Pani Doktor?Dziewczyny zabijcie mnie. Brak reakcji na lek. Qrwa ile jeszcze
Ja piję bardzo słabą, jedną dziennie.Ale jedna czarna dziennie chyba mozna, co?? [emoji4]
Luzik. Jak cos to do Skawiny przyjedziesz, zmiescimy sie teraz na 40m, a za 2 lata na 140 [emoji6]Dr Cz pytała czy na pewno dobrze biorę leki - nie, kuźwa, zamiast wstrzykiwać to sobie robię koktalj z gonalu i wina i tyłek tym moczę:/ Sory za głupie gadanie ale mam serdecznie dosć dzisiejszego dnia. Mam nadzieję, że mąż nie będzie zły za auto Jeśli jednak będzoe to chyba zostanę bezdomna. Ma któraś wolny pokój?
Gosia gratulujeJa mialam 6 dniowe blastki i jest 17 tc glowa do gory
Az sprawdze fb zaraz [emoji3][emoji3]Wnoszę oficjalna prośbę o banicję Justynki z forum!! Widzialyscie jej fotkę na Fb?!?!?
Jest za ładna , ma za zgrabne nogi i za dobrze w tej ciazy wyglada!!!!! Do tego jeszcze mądra. ))))))
To normalne ze nie możemy jej lubić. Hihihihu
[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Przecudne to zdjęcie! Poprostu max!!!Dziewczyny ale numer. Bylismy dzis w dobrym usg w Krakowie u docenta W. na zwyklej wizycie, termin ustalilam taki jaki polecila mi babka z recepcji na odbior wynikow Nifty (mialy byc dopiero dzisiaj). A docent mowi, ze skoro juz jestesmy, to zrobimy dzis usg polowkowe!!! [emoji44][emoji86] ze na swiecie robi sie je juz od 15tc, tylko w Polsce tak archaicznie 18-22tc i ze jak sie umie robic usg, a dziecko jest prawidlowo wyksztalcone, to mozna spokojnie przeprowadzic pelne badanie anatomiczne drugiego trymestru rowniez w 16tc.. Bylam w szoku, ale zakladam, ze skoro ten czlowiek na codzien uczy lekarzy ultrasonografii na calym swiecie to raczej wie co mowi..
Tak wiec nasz synek ma sie dobrze [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] my niewiele z tego kumalismy, ale docent skupil sie na anatomii dziecka, sprawdzal narzady, komory serca, kregoslup, nerki, itp, jakies przeplywy, strasznie duzo dziwnych rzeczy [emoji86] synek (widzielismy tez siusiaczka[emoji3]) rozwija sie prawidlowo, a na nastepne tak szczegolowe usg mamy przyjsc dopiero w 30tc [emoji4]
Zalaczam tylko zdjecia 3D, bo z pozostalych nic nie rozumiem [emoji6]
Jedyne co to dopiero dzis zobaczylam jak bardzo nastroj matki ma wplyw na dziecko. Ostatnia doba byla dla mnie i dla M straszna, wiekszosc nocy spedzilismy przy kocie, ktory sie nieoczekiwanie rozchorowal. Od rana tez nerwowka, czy zdaze do weterynarza a pozniej na usg, w ogole czy niczym sie nie zaraze od kota itd itd. A pozniej na usg lekarz pokazywal mi jak mocno mialam scisnieta macice a w niej mega scisniete dziecko [emoji45] dziewczyny, nie bez powodu mowia, ze spokoj ciezarnej jest najwazniejszy. Nasze dzieci to naprawde czuja, musimy nauczyc sie odpuszczac pewne rzeczy i zyc w miare mozliwosci na luzie.. przynajmniej ja mam takie postanowienieZobacz załącznik 897355
A teraz cofam sie do poranka i nadrabiam zalegle strony ktore dzis naprodukowalyscie [emoji9]
Ale cudo [emoji7][emoji7][emoji7] przepiekne ujecieDziewczyny ale numer. Bylismy dzis w dobrym usg w Krakowie u docenta W. na zwyklej wizycie, termin ustalilam taki jaki polecila mi babka z recepcji na odbior wynikow Nifty (mialy byc dopiero dzisiaj). A docent mowi, ze skoro juz jestesmy, to zrobimy dzis usg polowkowe!!! [emoji44][emoji86] ze na swiecie robi sie je juz od 15tc, tylko w Polsce tak archaicznie 18-22tc i ze jak sie umie robic usg, a dziecko jest prawidlowo wyksztalcone, to mozna spokojnie przeprowadzic pelne badanie anatomiczne drugiego trymestru rowniez w 16tc.. Bylam w szoku, ale zakladam, ze skoro ten czlowiek na codzien uczy lekarzy ultrasonografii na calym swiecie to raczej wie co mowi..
Tak wiec nasz synek ma sie dobrze [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] my niewiele z tego kumalismy, ale docent skupil sie na anatomii dziecka, sprawdzal narzady, komory serca, kregoslup, nerki, itp, jakies przeplywy, strasznie duzo dziwnych rzeczy [emoji86] synek (widzielismy tez siusiaczka[emoji3]) rozwija sie prawidlowo, a na nastepne tak szczegolowe usg mamy przyjsc dopiero w 30tc [emoji4]
Zalaczam tylko zdjecia 3D, bo z pozostalych nic nie rozumiem [emoji6]
Jedyne co to dopiero dzis zobaczylam jak bardzo nastroj matki ma wplyw na dziecko. Ostatnia doba byla dla mnie i dla M straszna, wiekszosc nocy spedzilismy przy kocie, ktory sie nieoczekiwanie rozchorowal. Od rana tez nerwowka, czy zdaze do weterynarza a pozniej na usg, w ogole czy niczym sie nie zaraze od kota itd itd. A pozniej na usg lekarz pokazywal mi jak mocno mialam scisnieta macice a w niej mega scisniete dziecko [emoji45] dziewczyny, nie bez powodu mowia, ze spokoj ciezarnej jest najwazniejszy. Nasze dzieci to naprawde czuja, musimy nauczyc sie odpuszczac pewne rzeczy i zyc w miare mozliwosci na luzie.. przynajmniej ja mam takie postanowienieZobacz załącznik 897355
A teraz cofam sie do poranka i nadrabiam zalegle strony ktore dzis naprodukowalyscie [emoji9]