reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bo nie ma, to jakis kit Gosia. We wszystkich fazach cyklu sie zmienia, to jasne. W ciazy musi przyrastac, ja sie tego trzymam. Nie moze byc raz tak a raz siak, bo by grubosc endometrium szalala.zaleczy od labolatorium i metody mierzenia, wtedy mozesz dostac rozne wyniki ktore trzeba przeliczac na inne jednostki.Dlatego powinno sie robic w jednym .ale to juz wiemy:D
Znajde jakis HIT to wrzuce​
Kochana kazdy kit na uspokojenie glowy tez jest dobry ;)
Wynik byl robiony w tym samym labie wiec jeszcze ewentualnie obstawialam blad labolatorium. Najwazniejsze ze niski wynik nic nie zmienil i ciaza sie utrzymala ;)

Haha. Ja miałam histero już 3 razy. Za każdym razem w jakimś stopniu pomogła tylko ja miałam takie średnie to endometrium szczególnie przy estrofemie. Z tego co pamiętam to byłam na kilka minut dosłownie usypiana.
Miałam wycinene male polipy.
A propos rejestracji to ja nigdy nie miałam problemu, wręcz przeciwnie zawsze te babki były mile i profesjonalne bardzo. Chociaż ostatnio 2 się między sobą klucily tak chamsko i trochę to dziwnie wyglądało. Ale to pierwszy raz od tyłu lat.
Dawno temu byliśmy w Salve. Tam to jest masakra.
Ja z Gamety ogólnie jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim.

A Ty sobie planu na następny raz nie opracowuj bo teraz się uda i tyle. Jesteś już bardzo bardzo blisko. Bierzesz 1 czy 2 zarodki?
Biorę jeden na początku chciałam dwa mam już swoje lata chociaż czuje się młodo a z mężem staramy się od 3 lat dopiero albo aż!!! :) ja mam 34 lata a doktorek cały czas się upiera że dopiero po 35 roku można dwa i że jego brat dr habilitowany pisze jakieś swoje referaty na ten temat... Na początku chciałam dwa ale jak się raz nie udało to się wystraszylam i chce mieć więcej szans, cały czas o tym myślę, oni tam strasznie naciskają na pojedyncze, jeszcze podejdę z jednym i zobaczę... W ogóle to kurna cały czas się dzisiaj źle czuje mam biegunkę i nie wiem czemu tak mnie dzisiaj dok wym żył tym usg bo on u mnie ma ciężko lewy jajnik znaleźć, że mnie bolało jak nigdy, no już taki nasz los ciągle badania i leki fuuuuj mam dzisiaj jakiś obniżony nastrój :( kocham jesień i w tym roku taka barwna się szykuje a ja mam nerwy na wszystko... No nic trochę się dzisiaj działo :)

To może odwiedzisz ciocię? :D

W macierzynstwie od początku miałam mieszankę mensinorm + ovaleap (czyli można przyjąć, że to jak menopur i gonal, chociaż nie wiem czy poza nazwą to jeszcze czymś się różni, bo niby skład ten sam). Gonapeptyl miałam w trakcie stymulacji cały czas, ale też po pół ampułki, a tu mi każą brać po całej. Tak se myślę, czy by po swojemu nie pokombinować i nie zrobić takich dawek jak miałam tam, ale z drugiej strony nie wiem czy już nie za późno, bo stymulacja tak czy siak trwa. Bez sensu:eek:

Zastanawia mnie ta koordynatorka - ja nie mam z kimś takim żadnego kontaktu...

Trzymajcie kciuki bo mąż właśnie wchodzi do mieszkania :/

Ja tez nie mam ale u mnie wszystko przez lekarza się dowiaduje.

reklama
Do góry