reklama
mi teściowa lekarz rodzinny napisała receptę na relanium 2 więc tak chyba zrobię że zaraz po transferze sobie zapodamCo prawda relanium to nie witaminki a psychotropy, ale to jedyny lek tego sortu stosowany na patologii ciazy , czasem i przez 9 miesiecy jak trzeba. Bierzesz jak czujesz , ze cie „ nosic „ zaczyna i czujesz ten ucisk w brzuchu , u mnie to sa konkretne drgania , ktorym daje w leb od razu .
Jak reagujesz na relanium? Możesz? wez jedna i sprawdz( mowimy o 5 mg) , super sie po tym spi i snia sie mega bzdury.
Nie wolno po tym jezdzic autem, wiec jak bedziesz ze swoim malzem to wez albo przed albo po transferze. Podstawa , zebys na fotel trafilaA potem wg potrzeby.Ja to biore jak faktycznie musze, wczesniej ratuje sie duza dawka magnezu. Tez pomaga.
To nie można pić kawyAle jedna czarna dziennie chyba mozna, co?? [emoji4]
chlopkers
Fanka BB :)
No to tak robie. Jak kawka to nie herbata [emoji4]To nie można pić kawy
gosia321
Pewnie tak [emoji4]Ale jedna czarna dziennie chyba mozna, co?? [emoji4]
gosia321
Ja tez przewertowalam wszystko i nic nie znalazlamMusze postudiowac temat , bo tomy na ten temat przczytalam i nigdzie takiego info nie bylo.
Mieciu85
Na cyklu naturalnym wzięłam ostatnią tabletkę duphastonu 5.09. czyli już będąc w 15 tygodniu. Luteinę kilka dni wcześniej. Dopiero jak łożysko już będzie pracowało na pełnych obrotach można odkładać progesteron. Różnie to lekarze rozpisują.
Dzieki Justinko czyli jak zamowie dupka i lutinusa z polski tak zeby starczyl do 14 tygodnia to raczej za duzo nie bedzie mi zalegac. Jesczze poczekam na lekarza we wtorek ale tak orientacyjnie obliczam.
chlopkers
Dziekuje [emoji173][emoji173][emoji173]Kasia, ten twoj synek jak z obrazka[emoji173]️Piekny i gotowy do zycia[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Cudny jest tylko biedak nerwy matki musi znosic[emoji85] Ale matka juz mu obiecala, ze od teraz bedzie grzeczna i nie bedzie go stresowac [emoji4]
reklama
gosia321
Trzymam mocno kciuki [emoji256][emoji256][emoji256]Gosia gratuluje
Mam nadzieję że i u mnie tak będzie, bo nadzieja ogromna
Podziel się: