reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@dżoasia bardzo Ci współczuję i mocno tulę ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Witam nowe dziewczyny trzymam kciuki za pozytywną betę ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

U mnie 2 dpt a tak mnie napierdziela w krzyżu że nie wiem czy leżeć i w jakiej pozycji czy siedzieć. Szukam dogodnej pozycji ale nie wiem czy taką znajdę.

@Biedroneczka83 a jak u Ciebie sytuacja?
Gosia ale to suuuuuuuper oznaka, że kropki się wgryzają :D :)

Dr Cz pytała czy na pewno dobrze biorę leki - nie, kuźwa, zamiast wstrzykiwać to sobie robię koktalj z gonalu i wina i tyłek tym moczę:/ Sory za głupie gadanie ale mam serdecznie dosć dzisiejszego dnia. Mam nadzieję, że mąż nie będzie zły za auto :o Jeśli jednak będzoe to chyba zostanę bezdomna. Ma któraś wolny pokój? :-( :(
Ja mam Asia trzy wolne więc zapraszam pod stolicę :)
Zaraz urlop więc będziemy pić i gadać przy czerwonym winku ;)

Niunia a ile miałaś jajeczek w 5 dc i teraz?
Zobacz u @Biedroneczka83 też nie rosły a jak wystrzeliły to były śliczne i ładne zarodki....więc może i u Ciebie Asia tym razem tak będzie..:*
A stłuczką się nie przejmuj, po prostu ujowy dzień miałaś, myśli były zupełnie gdzie indziej i jest to jak najbardziej wytłumaczalne...
Oni tego nie liczą i to też mnie denerwuje. Ja wiem, że u Biedrony wystrzeliły i było ok, ale u mnie wystrzeliły i nie było ok, a wychodzi na to, że zmodyfikowała mi tak leki, że mam to samo co wtedy, czyli gonal i menopur po 150. Nie narzekam już bo zaraz wyjdę na pesymistycznego ciula:oops:

BTW - ty bierzesz teraz całą ampułke gonapeptylu?

A czemu tak długo czekasz z tym transferem? Taki plan działania?
Relanium. Możesz wziąć jeśli się strasznie denerwujesz albo masz skurcze tylko zobacz czy nie ma jakiś niepożądanych skutków razem z tym lekiem, który ma Ci doktor podać bo ja nigdy o tym leku nie słyszałam.
Poza tym wiem, że jest ciężko ale uwierz kochana, że będzie ok. Masz na prawdę duże szanse. I może mieć doktorek rację bo miałaś CB, może akurat zarodek był nie taki bo widać że cialo było przygotowane na dzidzi. Tylko tak myślę o tym endo, że tak w ciemno trochę bo skoro leki dopiero od niedzieli to doktorek nie wie jakie endo urośnie do tego czasu... Hmmm... A zdrugiej strony są jeszcze 3 dni więc statystycznie powinno być ok..? Tak mi się wydaje i życzę żeby właśnie tak było. Trzymam kciuki kochana!
No ja też myślałam jak mi lekarz powiedział że endo gotowe że od jutra leki. W tamtym cyklu też miałam 21 go może ma jakiś plan na mnie nie wiem ale jeszcze mu zaufania tym razem. A tobie zawsze przepisywal relanium? Swoją drogą ten nasz doktorem zakręcony kiedy się do niego wybierasz? Już go poinformowałas o ciąży? Też Ci tak słodzi zawsze jak u niego jesteś, mam wrażenie za każdej tak ? Ja to prawie zawsze bez męża może dlatego :) z mężem tylko na transfery i podpisanie zgody na rozmrażania... Ostatnio mi opowiadał że jakaś pacjentka chciała crio ale mąż nie podpisał zgody bo się z nią rozwodzic i nie chce więcej dzieci taka afera

Wnoszę oficjalna prośbę o banicję Justynki z forum!! Widzialyscie jej fotkę na Fb?!?!?
Jest za ładna , ma za zgrabne nogi i za dobrze w tej ciazy wyglada!!!!! Do tego jeszcze mądra. ;)))))))
To normalne ze nie możemy jej lubić. Hihihihu
[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
błahahahah @Justin87 widzisz co o Tobie piszą....:D :p
brzuch wypięłaś do zdjęcia a i tak niezła dziunia z Ciebie :p :D
Piękna i mądra - gratuluję zdanego egzaminu, bo niestety nie zdążyłam pogratulować :)

reklama
błahahahah @Justin87 widzisz co o Tobie piszą....:D :p
brzuch wypięłaś do zdjęcia a i tak niezła dziunia z Ciebie :p :D
Piękna i mądra - gratuluję zdanego egzaminu, bo niestety nie zdążyłam pogratulować :)

@Justin87 podpinam sie pod petycje [emoji23] az na fejsa musialam wejsc zeby na wlasne oczy zobaczyc [emoji102][emoji8][emoji8] pieknie rosniecie [emoji173]️

Do góry