Lawendowy ale z tą hiperka to ja już wielokrotnie slyszalam ze ona pomaga w zagniezdzeniu
więc popatrz na to z tej strony
A jakie masz objawy? Hiperka jest chyba w sytuacjach jak sie naprodukowalo bardzo duzo komórek, a ty mialas 9? Jesli chodzi o waszego dr K to naprawde złoty czlowiek, bylam u niego raz na konsultacji zeby przeanalizowal moj przypadek i naprawde załuje ze w Invikcie go nie ma! super lekarz i człowiek..
Do mojego trzeciego podejscia napewno bede brac dodatkowe leki, clexan, encorton, acard, moze aspiryna.. jesli lekarze w Invikcie mi ich nie przepisza to pojde do innego lekarza ze by rozpisal mi dawkowanie.. Mam zamiar zapytać i wyprosic prof o zastosowanie jakis wlewów do macicznych.. Ostatnim razem dr St sie wygadał ze stosują tez coś takiego ale to po większej ilosci nie udanych prób .. nie rozumiem tego ze dla nich moje 2 porażki to nic takiego A wręcz mówia ze przeciez za pierwszym razem była ciąża więc w sumie raz sie nie udało.. ale nikt nie widzi a nie czuje tego co ja po stracie obu jajowodów po 1szym IVF..bo tego nie da się opisać słowami..
Hola jutro będe z Toba całym sercem! napisz od razu po odebraniu wyników, bede zaglądać na forum żeby usłyszec dobre wiadomości.. Musi sie udać!
Jak dobrze że jest to forum...ściskam was wszystkie!
Miska a co do wina czerwonego to ja bardzo lubię
i też słyszałam że pomaga w ukrwieniu macicy ale powiedz jakie ilości są bezpieczne?;-)