reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Za sobą mam 2 ICSI w 2006 roku w tym jedno udane (nie umie robić podpisu bo bym dodała to info). Dzięki Novum mam piękną i zdrową córeczkę :-) Jakoś nie miałam odwagi próbować po raz kolejny nawet wmówiłam sobie, że wyczerpałam juz limit szczęścia w końcu do pionu postawiła mnie koleżanka z pracy, która powiedziała mi żebym pomyślała też o córce, która zapewne marzy o rodzeństwie (to prawda) - i tak postanowiłam wrócić do leczenia, które w moim przypadku trwało prawie 4 lata do udanego ICSI. Szczerze mówiąc tyle razy widziałam zerową bętę i dużo mnie to psychicznie kosztowało, że aż wolałam nie próbować niż znowu dochdodzić do siebie.

Witaj Kiwisia :-):-)

SonySony mi dr powiedziała,że moje tsh a jest 2.66 jest ok, a ważniejszy jest ft4, więc ja już nie wiem, to samo mówił dr K, a wtedy mój wynik, który on widział byl 4.2

Aduś takie mi kazała zrobić pani doktor: przeciwciała anty-kardiolipina (ACAM), IgG (ACAG), anty-B2 glikoproteinie I IgM, anty- B2 glikoproteinie I IgG, Antykoagulant tocznia, subpopulacje limfocytów, Biochemia - enzymy, białka: Homocysteina (HCY) , Immunoglobuliny M9IgM), ...G (IgG), ... E (IgE), ... A ( IgA), Immunologia - przeciwciała przeciw jądrowe (ANA), Koagulologia - badania uzupełniające: Białko C K15, S K16 plus mam zrobić genetyczne

kiwisia
user-online.png

W prawym górnym rogu masz Ustawienia--->potem po lewej Edytuj Sygnaturę--->i tam wpisujesz informacje, które mają sie pokazywać pod każdym wpisem. Zatwierdzasz zapisujesz i już:)))

Roxii, fantastyczna wiadomosc :-) Odpoczywaj z maluszkiem w brzusiu i trzymam kciuki za pozostale, by jutro spokojnie poszly na zimowisko.

Kiwisia
, widaj wsrod nas :-) To jest oczywiste,ze sie denerwujesz przed crio, bo bardzo CI na nim zalezy. My wszystkie zawsze mamy stresa przed wielkim wydarzeniem. Trzymam kciuki, by jutrzejszy dzien byl dniem owocnym przez nastepne 9miesiecy ;-)

Aduś

Zaliczyłam hiperkę. Mam bardzo dużo nagromadzonych płynów, których trzeba się pozbyć. Do tego doszła jeszcze tachykardia. Bardzo ciężko mi się oddycha, plus skacze do 111. Po transferze dostałam dostinex i mam nadzieję, że będzie zmniejszał obławy hiperki. W poniedziałek muszę zrobić dodatkowe badania i we wtorek ponownie na wizytę.

Do tego pojawił się potworny brzuch brzucha, jakby mnie ktoś kijem obił, albo jakbym miała powłoki brzuszne przecięte. Na szczęście ból prawie minął.

Roxii, tak testuję 12.11, a Ty dzień później. Czyli idziemy prawie jednakowo, tak jak miało być na początku (razem punkcja). Widzisz, Twój maż ma urodziny 13.11, a mój imieniny 11.11. Może będzie prezent?!

Lawendowy_sen to nie może być inaczej zrobimy super prezenty naszm połóweczkom:-)
kiwisia witaj i życze powodzenia, raz się udało to i uda się drugi raz, uszy do góry!!!!!!

Kiwisia - witaj na forum :)
Roxii - trzymam kciuki &&&& , uważaj na siebie :-)

Dziwna sprawa - bo brzuch mi się ciut uspokoił i już się zaczynam zastanawiać czy nic złego się nie dzieje. Podejrzewam że do 14.11 kiedy mamy wizytę u lekarza na usg zrobię jeszcze kilka testów ciążowych żeby się upewnić że wszystko jest ok...

reklama
Hola - wszystkie chcemy zeby tobie sie udalo - jutro jestemy z toba i wierzymy:)

Roxii super ze tranfer sie udal no i ze na bank masz mrozaczka ale mysle ze pozostale trzy tez dadza rade:) No to czekamy na ten prezent dla mezusia - ale bedzie mial suprise:)

Kiwisia witaj wsrod nas - dobrze trafilas, zycze powodzenia jutro :) Mam nadzieje ze maluszek z toba zostanie - dla mnie tez jutro wazny dzien - punkcja.

Lawendowy dobrze ze jestes pod stala kontrola, no i oczywiscie zycze tak samo jak Roxii wspanialego prezentu dla twojej polowki:) Pisalas ze zaliczylas hiperke ale transfer przeprowadzono mam nadzieje ze i u mnie tak bedzie - jutro sie wszystko okaze...

Ktos jeszcze jutro ma wielki dzien??

Do góry