reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie kobitki
ROxii
, powodzenia na dzisiejszym transferze! Trzymam kciuki
Ja po wczorajszym transferze obudziłam się w nocy i byłam przekonana ze zaraz dostanę @.Tak mnie bolały jajniki i podbrzusze.Jak ja wytrzymam do wtorku na badania bety. Jak biore luteine to mam wrazenie ze nie mam juz miejsca zeby ja wpychac. Biore po 4 tab. 3 razy dziennie. i obsesyjnie się boję że tym wpychaniem zrobie krzywde moim malenstwom:baffled: Glupotka ale hormony i niepewność w glowe mnie wala!

Agapl jak masz w domu żurawinę choćby suszoną to sobie podjadaj w razie gdyby te twoje dolegliwości od pęcherza były. a jak nie są to i tak nie zaszkodzi. A moze cię dzidzie gryzą i to dlatego;-).

Miłej niedzieli Wam życzę!!!

stylowi_pl_dziecko_1649205.jpg

To tak, jak u mnie. Mam nawet problem z aplikacja luteiny, bo najzwyczajniej się nie mieści.
A dzisiaj w poczekalni u dr, wyglądałam jak bym przyszła na kontrolę w 5 miesiącu ciąży:-D

Znam ten ból. U mnie czarna rozpacz z tą luteiną. Do tego doszły bardzo duże podrażnienia.

luteina mnie przeraża, zapytam się lekarza czy mogłabym w ciągu dnia brać doustną a na noc dopochwową. Mam problem z aplikacją w pracy :-(

Skąd ja to znam. W klaustrofobicznie małej toalecie w pracy muszę aplikować. Tylko że ja biorę i podjęzykową i dopochwową. Nie mam wyboru.

Dzieki za pamieć dziewczyny. rzeczywiście jutro testuje. zobaczymy co wyjdzie ale czuje sie beznadziejnie małpowo:crazy:, a w dodatku od kilku dni mam takie dziwne uczucie w dole brzucha, tak jakby w macicy mi sie coś trzepotało. wczoraj tak miałam prawie cały dzień co chwilę, jakbym motyla w macicy miała:szok:. boję się że ona chce sie pozbyć tego co w niej jest:baffled:. sama nie wiem. Tak bardzo chcę wierzyć że w końcu sie udało ale ciężka sprawa. zobaczymy jutro czy cokolowiek się zadziało. chciałabym żeby już było jutro:sorry2:.
Za to w nocy miałam piękny sen że zrobilam test i wyszły II krechy takie czerwone i wyraźne. no ale to tylko niestety sen:-(.

Wcale nie chce się pozbyć tylko właśnie przyjmuje. A co do snu to będzie proroczy. Mojemu mężowi dzisiaj się śniło, że już nasze bliźniaki urodziłam i była parka i były taaaaaaakie fajne. Będzie dobrze zobaczysz.

Agapl jak masz w domu żurawinę choćby suszoną to sobie podjadaj w razie gdyby te twoje dolegliwości od pęcherza były. a jak nie są to i tak nie zaszkodzi. A moze cię dzidzie gryzą i to dlatego;-).

Żurawina jest najlepsza na pęcherz. Jak któraś miała w przeszłości problemy to poleca się zapobiegawczo wcinać żurawinę. Np zamiast rodzynek stosować suszoną żurawinę a ja lubię tak po prostu ją wcinać.

Żurawina jest najlepsza na pęcherz. Jak któraś miała w przeszłości problemy to poleca się zapobiegawczo wcinać żurawinę. Np zamiast rodzynek stosować suszoną żurawinę a ja lubię tak po prostu ją wcinać.

Potwierdzam. Ja przez bardzo długi czas nie mogłam się pozbyć bakterii z moczu. Żaden antybiotyk nie pomagał.
A wyleczyłam sokiem z żurawiny 100%. Chyba jest jeszcze lepszy i skuteczniejszy, niż suszona.

reklama
Dzięki dziewczyny za kciuki:-)
hola trzymam kciuki za jutrzejszą betkę:tak:

Ja sie już powoli szykuje i zaniedługo jedziemy po naszego maluszka:-D Jak wrócę dam znać:tak::tak:

Do góry