reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Witam koleżanki i życzę wszystkim miłej i spokojnej niedzieli:-).
Roxii powodzenia na transferze, trzymam mocno kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
Lawendowy mam nadzieję żę szybciutko poczujesz sie lepiej.Zreszta nie masz wyjścia:-);-) musisz być zdrowa dla swoich szkrabków.

Dzieki za pamieć dziewczyny. rzeczywiście jutro testuje. zobaczymy co wyjdzie ale czuje sie beznadziejnie małpowo:crazy:, a w dodatku od kilku dni mam takie dziwne uczucie w dole brzucha, tak jakby w macicy mi sie coś trzepotało. wczoraj tak miałam prawie cały dzień co chwilę, jakbym motyla w macicy miała:szok:. boję się że ona chce sie pozbyć tego co w niej jest:baffled:. sama nie wiem. Tak bardzo chcę wierzyć że w końcu sie udało ale ciężka sprawa. zobaczymy jutro czy cokolowiek się zadziało. chciałabym żeby już było jutro:sorry2:.
Za to w nocy miałam piękny sen że zrobilam test i wyszły II krechy takie czerwone i wyraźne. no ale to tylko niestety sen:-(.

reklama
Hola! trzymam mocno kciuki. Ja mam cały czas taki dyskomfort w brzuchu. W ogóle w innych spodniach nie chodzę jak w dresach, bo boję się zapiąć. Czytałam dziś, że nie ma reguły co do cyców, bo jedną bolą, inna przestają, ale bóle brzucha to norma. Mnie tak gilgotał jeden punkcik. Jestem myślami z Tobą!

Czesc DZIEWUSZKI,

ROxii, powodzenia na dzisiejszym transferze!!!! Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hola, bedzie dobrze,zobaczysz. Nie raz slyszalam,czytalam,ze takie motylki latajace w brzuchu to oznaka ciazy ;-)

Ja dzis cos zle spalam.Brzuch mnie bolal. Nadal boli ale tak dziwnie, jakby zapalenie pecherza???? Nie wiem. mam nadzieje,ze sie nei przeziebilam a moze to jeszcze skutki ovitrelle????

Gotadora - 3mam kciuki, bądźcie dobrej myśli i staraj się nie stresować (wiem, łatwo powiedzieć...) Pozytywne myślenie jest najważniejsze :)

Roxi - trzymam kciuki za transfer - leż do góry brzuchem parę dni relaksuj się i odpoczywaj :) Dawaj znac jak się czujesz.

Magdalena_wawa - witaj :) mnie po punkcji jajniki jeszcze bolały - a od dnia zagnieżdżenia (czyli jakieś 4 dni po transferze) zrobił mi się taki wzdęty brzuch, do tego ból jajników pozostał - byłam pewna że to złe znaki i że się znowu nie udało - a tu szok - bo w 10dpt zrobiłam betę i wyszła 207 :biggrin2: U każdego inaczej to wygląda. Póki co leż i odpoczywaj. Życzę wysokiej bety :)

Lawendowy_sen - dobrze że do lekarza poszłaś...zdrowiej biedulko i dbaj o siebie. Co my kobiety się nacierpimy w pogoni za szczęściem....Wszystko będzie dobrze - wierzę że się uda!!

Hola - czuję że te motyle to dobry objaw - ja mam wywalony wzdęty brzuch - nie sądziłam że to objaw ciąży - a jednak okazało się że tak. Planujesz robić test z krwi czy sikany? Trzymam kciuki - uda się, uda się, uda się :)

Wszystkim życzę miłej niedzieli :)

Dzieki , kochane jesteście:tak:. ja oczywiście jak tylko wstałam to poleciałam zrobić test i jak zwykle tylko jedna wstrętna krecha:no:. Łudze sie jeszcze że to poprostu za wcześnie żeby wyszedł test:sorry2:. dzis mam 11 dpt. no zobaczymy, zeby ten brzuch mnie tak bardzo jak przed @ nie bolał to byłabym spokojniesza:baffled:. musze wytrzymac do jutrzejszej bety. zeby tylko @ nie przyszła:angry:.

Hola - powiem Ci szczerze że ja nadal przeżywam stres za każdym razem jak idę do toalety... Ja jak zrobiłam test sikany 12dpt wyszła bardzo blada druga kreska. A cały czas się czuję tak jak przed @.
Test z krwi jest najpewniejszy. Trzymam kciuki &&&&&&&

reklama
Do góry