@dżoasia ja myślę że będzie jeszcze pięknie
trzymam mocno kciuki
@Agonia777 super że masz takie dolegliwości to napewno dobry znak, aż zazdroszczam
oczywiście nie za bardzo żeby nie zapeszyc...
Ja właśnie wróciłam z wizyty...
Endo jest już gotowe 9.5 lepiej niż ostatnio ale transfer dopiero 21 czyli w piątek id niedzieli leki.
@Sol wymusił na nim embrio glue, czyli teraz będzie eg i ah i grubsze endo, mam nadzieję że to coś da aha i zapisał lek na jedną tabletkę w dniu transferu flamexin, mówi że wcześniej u nich to był standard ale nie przynosiło jakiś lepszych rezultatów. Spytałam się go o no spe po transferze bo ostatnio miałam skurcze to mi powiedział że nospe to chyba na głowę nóż tak mnie dzisiaj zirytowal że jak bym miała jego pesymistyczne podejście to bym w ogóle nie pochodziła normalnie jak doktor wezol z rancza
dalej się upiera że musiał być wadliwy zarodek bo u nich ostatnio sporo podają wadliwych zarodków
no i masakra jakaś niby wszystko ładnie a tu kuźwa jak by się bał mi dać jakieś większe nadzieję a ja właśnie potrzebuje trochę podbudowa. Znowu mi malował na kartce swoje rysuneczki i jak go wcześniej kochałam tak dzisiaj miałam go dosyć