Margit2018
Fanka BB :)
Teraz to uważam jutro dwa?Zawsze mozna odcisnac
Ja juz sie sama kontroluje i patrze co wdusilam bo byloby to samo co u Ciebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz to uważam jutro dwa?Zawsze mozna odcisnac
Ja juz sie sama kontroluje i patrze co wdusilam bo byloby to samo co u Ciebie
Dwa robaczkiTeraz to uważam jutro dwa?
Dziekuje@annemarie piekny wynik. Tak sie ciesze
Umówmy się, że nie otruje się podając pregnyl podskornie ale z jakiegoś tytułu producent podał metodę iniekcji. Może to kwestia rozpuszczalnika, może szybkość działania- nie wiem ale mi zawsze kazano podawać pregnyl domiesniowo choć wolałabym ten drugi sposób bo o wiele mniej bolesny [emoji3]Tak nie do konca[emoji173]️
Pregnyl jest jak najbardziej zastrzykiem domiesniowym ale mozna go tak samo jak ovitrelke w falde od brzucha, zwykle HCG.
Ja go zawsze w brzuch , ovitrelle tak samo ... bez roznicy.Moze ja juz zepsuta jestemUmówmy się, że nie otruje się podając pregnyl podskornie ale z jakiegoś tytułu producent podał metodę iniekcji. Może to kwestia rozpuszczalnika, może szybkość działania- nie wiem ale mi zawsze kazano podawać pregnyl domiesniowo choć wolałabym ten drugi sposób bo o wiele mniej bolesny [emoji3]
Hahaha nieeee wychodzi brak wiedzy u mnie i tyle. U mnie już następnego razu nie będzie z pregnylem ale może komuś znajomemu uda się podpowiedzieć w razie wJa go zawsze w brzuch , ovitrelle tak samo ... bez roznicy.Moze ja juz zepsuta jestem
Nie wiem jak to zrobiłam popatrzę i cofneI do dzisiaj mi jej nie cofnelas
Nie wiem jak to zrobiłam popatrzę i cofne
Ja będę pod wieczór więc wolałam dzisiaj. Gratuluję pięknej drużyny a na którą masz transfer?Ja jutro prosto po transferze