reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Jutro mam punkcje o 9:40, a potem stres i oczekiwanie. Powiedzcie czym się różnią 3 dniowe od 5 dniowych zarodków. Wcześniej miałam 5 dniowy, ale tylko 1 zarodek, teraz mają trzymać do 3 dnia?
Drugie pytanie to o jutrzejszy dzień. Ja, to wiadomo bez picia i jedzenia, a czy coś poradzicie dla mojego męża?
Pięciodniowy to dalsze stadium rozwoju zarodka i większe szanse na ciążę. Cześć zarodków z reguły 30 do 60 procent nie dotrwa do piątej doby. Mi do trzeciej doby dotrwały wszystkie 8 a potem 6 wypadło. U Ciebie chyba lepiej hodować do trzeciej doby, choć jeśli będziesz miała dużo jajeczek to i zarodków w trzeciej dobie powinno być sporo. Wiąże się to z szukaniem TEGO zarodka i transferami. Myślę że jeśli będziesz miała dużo zarodków to mogą zaproponować hodowle mieszaną, część zarodków zamrozić w trzeciej dobie a resztę hodować do piątej. Myślę że w klinice wiedzą co robić i będą reagować wedle rozwoju sytuacji.
Powodzenia jutro.

reklama
Kawy niech się napije to maluchy będą bardziej pobudzone ;)
Niezapominajeczko, spokoju teraz. Już o niczym nie myśl, co ma byc to będzie. Oby transfer odbył się w czwartek i niech maluchy zdrowo się dzielą :) Mocne kciuki!! A teraz marsz do spania, wypocznij, żeby ci się jajki nie stresowały :D
Thenks :) jesteś nie za wodna

Moje początki na forum wyglądały podobnie, zależało mi żeby dziewczynki mnie polubiły więc pisałam i pisałam tylko cóż z tego jak na komórce palcem co drugiej naciskałam 'niezbyt mądre':rolleyes2:
Haha Ty mnie nie strasz nawet. Ja siedze tylko na komorce. I czesto daje polubienia pod roznymi Waszymi postami, ale w aplikacji nie mam rozroznienia na negatywne i pozytywne reakcje. Tylko daje lajki jak za starych czasow na fb [emoji4] wiec jesli ktoras z Waszych wypowiedzi ocenilam negatywnie, miejcie swiadomosc, ze to bylo totalnie niecelowo i niechcacy [emoji173]

reklama
@Agonia777 @annemarie
Dziewczyny przecierac szlaki i zarażać ciazowymi fluidami;)
Ja zaciskam [emoji110][emoji110][emoji110] już za jutro .. myślami i [emoji173][emoji173][emoji173] jestem z Wami :*;*
miałam dość intensywny weekend wiec nie miałam nawet Wam kiedy napisać nie mówiąc o odczytaniu wszystkich postów [emoji35][emoji33]
Ja już zaprzyjaźnilam się z iglami na dobre... tym razem mam menopur. Czemu został lek zmieniony? - nie mam pojęcia ale ... nie mi to oceniać.
Zupełnie inaczej wygląda ta procedura a czy będzie gorsza/lepsza to czas zweryfikuje... :))
Buziaki dla Was dziewczyny!
Miłej nocki a za wszystkie transferujace jutro zaciskam [emoji110][emoji110] życząc różowych pupci za 8 miesięcy [emoji7][emoji173]

Do góry