reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Intralipid, w zyciu nigdy bo to zwykla soja, encorton zaczynalam brac po punkcji tak samo jak granocyty.Tak mysle czy cos moze wogole to pogorszyc? Bo one sa „ gotowe” od twojego urodzenia, mozliwe ze sa leki ktore moga je kompletnie zniszczyc. Podejrzewam , ze cos moze byc na rzeczy bo np chemioterapia niszczy komorki.
No właśnie, @dżoasia chyba miała taki problem, ze po szczepieniach jej nie wyszła stymulacja i ktoś pisał, że powinno się szczepić po stymulacji, więc tak się zastanawiam, jak sobie nie zaszkodzic

Ja też chyba przez przypadek tak zrobiłam :) kiedyś @annemarie wystawiam jakąś ocenę j nie wiedziałam o co chodzi
Moje początki na forum wyglądały podobnie, zależało mi żeby dziewczynki mnie polubiły więc pisałam i pisałam tylko cóż z tego jak na komórce palcem co drugiej naciskałam 'niezbyt mądre':rolleyes2:

reklama
Do góry