reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam nadzieję a jak u ciebie? masz jakieś objawy ?
Ja chyba objawy sama sobie wymyślam :(
Szukam, rozmyślam i od czasu do czasu mam gdzies lekkie ukucie ale nie wiem czy to nie moja psycha już
W drugim dniu miałam ciut małe krwawionko,ale takie jak łezka wiec nie wiem czy to mogę nazwać implantacją
Hmmm sama nie wiem zajmuje się wszystkim , aby nie myśleć ,a na końcu głowy myśli nie z tej ziemi
A gdzie ten piątek ..... chyba wolałabym coś czuć jak nic nie czuć :(

Ja chyba objawy sama sobie wymyślam :(
Szukam, rozmyślam i od czasu do czasu mam gdzies lekkie ukucie ale nie wiem czy to nie moja psycha już
W drugim dniu miałam ciut małe krwawionko,ale takie jak łezka wiec nie wiem czy to mogę nazwać implantacją
Hmmm sama nie wiem zajmuje się wszystkim , aby nie myśleć ,a na końcu głowy myśli nie z tej ziemi
A gdzie ten piątek ..... chyba wolałabym coś czuć jak nic nie czuć :(
Ja boję się że to co czuje to że przed @ chociaż cieszę się z tego co jest bo poprzednim razem nie doszło nawet
do transferu więc jak by nie było jest lepiej chociaż każda z nas jest inna jedne coś czują inne nie trzymam za ciebie kciuki będzie dobrze

Ja boję się że to co czuje to że przed @ chociaż cieszę się z tego co jest bo poprzednim razem nie doszło nawet
do transferu więc jak by nie było jest lepiej chociaż każda z nas jest inna jedne coś czują inne nie trzymam za ciebie kciuki będzie dobrze
A powiedz mi bo nie pamietam jaki u was problem i które to podejście ?

Dziewczynki, mam do was pytanie, czy leczenie immunosupersyjne, ale nie szczepienia, tylko leki albo wlewy z intralipidu, pogarszają jakość komórek? Bo myślę, że mnie to czeka i zastanawiam się czy przed leczeniem nie podejść do stymulacji.

Dziewczynki, mam do was pytanie, czy leczenie immunosupersyjne, ale nie szczepienia, tylko leki albo wlewy z intralipidu, pogarszają jakość komórek? Bo myślę, że mnie to czeka i zastanawiam się czy przed leczeniem nie podejść do stymulacji.
Intralipid, w zyciu nigdy bo to zwykla soja, encorton zaczynalam brac po punkcji tak samo jak granocyty.Tak mysle czy cos moze wogole to pogorszyc? Bo one sa „ gotowe” od twojego urodzenia, mozliwe ze sa leki ktore moga je kompletnie zniszczyc. Podejrzewam , ze cos moze byc na rzeczy bo np chemioterapia niszczy komorki.

reklama
Do góry