reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Margit-7kompleksow, ale tylko 4komorki były prawidłowe... Szukam informacji w internecie jak długo trwają podziały, ale nic nie mogę znaleźć.. Ciężkie jest to czekanie
Laurko wiem jak jest ciężko jeszcze w kwietniu 2017 z godziny na godzinę traciłam nadzieje bo zarodki padały a dzis jestem w naturalnej ciąży. Życie zaskakuje i jak nas czytasz to wiesz że czasami jest jeden zarodek.i z niego piękne dziecko a czasami jest kilka i trzeba próbować dłużej. Jutro pewnie dziewczynki podeślą ci rozwoj zarodka w konkretnych dobach. Ale nie męcz się to nie ma sensu, zrobiłaś co mogłaś zażyłaś co mogłaś teraz trzeba wierzyć

Hej Dziewczyny, moje samopoczucie jest z każdym dniem coraz gorsze. Dzisiaj ostatkiem sił wzięłam moją córkę i męża i pojechaliśmy na basen. Weszłam do wody i od razu byłam innym człowiekiem. Nie szarżowałam, chodziłam sobie, coś tam podpłynęłam, nogami pomachałam, obserwowałam czy młoda dobrze nurkuje ale czułam się rewelacyjnie, lekko, żadnych mdłości, zgagi, ciężkości. Czar połowicznie prysł jak się ledwo wykaraskałam z samochodu pod domem ale ta godzina na basenie to było coś wspaniałego. Nie czułam się tak świetnie od długiego czasu.
Coś w tym jest. Ja rzadko gdzieś wychodzę, ale jak już się zdarzy to zupełnie inaczej się czuje. Wystarczy, że wejdę do domu i wszystko się zaczyna.. Nieprawdopodobne dla mnie jest to, że w 22 tyg. dalej wymiotuję! Niby mniej no ale... I ta ciągła zgaga..

To druga będzie Lili;)jak samopoczucie?
A dziękuję, że pytasz :happy: Niby jest trochę lepiej, bo już mniej wymiotuję, ale jednak zdarza się. Muli mnie jednak cały czas. No i wreszcie po badaniach polowkowych wzięłam się za małe zakupy, tzn. na razie urządzanie pokoiku, bo to jest to co mnie najbardziej kręci :-) :) A u Ciebie jak tam?? Dawno nie zagladalam na forum i trochę nie w temacie jestem :oo2:

reklama
Dziewczyny mam pytanie. Dostalam pregnyl 5000 j. i miałam wziąć go wczoraj o 21:40 i oczywiście wzięłam, ale pytałam się w klinice czy strzykawki od menopur będą ok i dostałam info, że tak. Okazało się że tego jest tak dużo, że musiałam wziąć dwa zastrzyki, bo się nie mieściło w jednej. Oczywiście zmieniłam strzykawke na nową. Mam nadzieję że to nie przeszkadza i nic nie pokrecilam. Jak Wy robiliście ten zastrzyk.

Do góry