reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aaaaa najważniejsze to, że jeżeli będzie jakiś zarodek i moje jajniki będą po punkcji dobrze się czuły mam szansę na transfer już w czwartek. Progesteron na szczęście mocno nie podskoczy. Jestem w szoku że w tym cyklu wszystko idzie jak burza.
Kochana bo to jest Twoj szczesliwy cykl [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

A mi panie na pobraniach mowia zeby wypic pol szklaneczki przegotowanej wody. Zeby bylo "cisnienie" w zylach... bo tak to mi nie leci nic z zyl...
Mi wlasnie tez jak mialam bezskuteczne akcje pobierania z dwoch rak panie mowily zeby pic. Ja to pije zazwyczaj pelna szklanke rano przed badaniami na czczo [emoji87]

Ok. Tak sobie myślę, że w dniu wizyty będę już drugi dzień bez acardu.
Drugie pytanie, jak często badacie mocz, morfologię, tsh, itd.? Jak na razie robiłam raz i doktorek jeden ani drugi nie kazał powtarzać ale zrobię sama dla siebie. Może ja jakaś przewrażliwiona jestem?
U mnie badania raz w miesiacu. Skoro to na nfz, to zakladalam ze to niezbedne minimum w ciazy

Hej :) przełamuje passę chłopaków i mam pod serduchem dwie piękne Dziewuchy :D mają już po 150g, skacza jak szalone a zdjęcia będą na polowkowym 3d ;) Panienki są laskawe dla Mamy, bo waga dalej stoi w miejscu mimo 17tc, tylko brzucho rośnie i ciągnie z każdej strony mimo smarowania. Teraz czeka mnie poszukiwanie drugiego imienia bo Nikodem musi zaczekać, może kryje się gdzieś wśród Mrozaczków :D
Cudne wiesci [emoji173][emoji173] dwie dziewuszki, spelnienie marzen [emoji173][emoji173] rosnijcie zdrowo dziewczynki kochane [emoji7][emoji7]

Coś w tym jest. Ja rzadko gdzieś wychodzę, ale jak już się zdarzy to zupełnie inaczej się czuje. Wystarczy, że wejdę do domu i wszystko się zaczyna.. Nieprawdopodobne dla mnie jest to, że w 22 tyg. dalej wymiotuję! Niby mniej no ale... I ta ciągła zgaga..
Biedna jestes z tymi wymiotami [emoji20][emoji20] tak dlugo Cie to juz meczy [emoji852]

I tyle z mojej przygody z Parens...
"
Witamy,
Dzisiaj jest dzień 6 rozwoju Państwa zarodków oraz zakończenie ich hodowli.
W ciągu trwania hodowli nie zamrożono zarodków
Pozostałe w hodowli zarodki nie osiągnęły odpowiedniego stadium i nie zostały zamrożone,
a w dniu 6 zdegenerowały."

reklama
Hej :) przełamuje passę chłopaków i mam pod serduchem dwie piękne Dziewuchy :D mają już po 150g, skacza jak szalone a zdjęcia będą na polowkowym 3d ;) Panienki są laskawe dla Mamy, bo waga dalej stoi w miejscu mimo 17tc, tylko brzucho rośnie i ciągnie z każdej strony mimo smarowania. Teraz czeka mnie poszukiwanie drugiego imienia bo Nikodem musi zaczekać, może kryje się gdzieś wśród Mrozaczków :D
Super cudowne wiadomosci beda 2 ksiezniczki [emoji7][emoji7][emoji7] najwazniejsze ze zdrowo sie rozwijaja. A zamiast Nikodema moze Nadia ;)

Do góry