reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
pół szklaneczki jak się ma taki problem z ciśnieniem to nie pół litra ;)

W Ciechocinku się chyba szykują na podbój krk pełną parą - qźwa nawet ceny podnoszą dranie jedne - za intra płaciłam kiedyś 350 a dziś 400:eek: Mamie nie chceiałam zawracać gitary bo poszli na wesele, nawet logistycznie nie miałabym za bardzo jak tego zorganizować i trza bylo zabulić :/

Jezu to przebitke 10 krotna maja dziody jedne! Haha ale numer z ta woda, a ja zawsze conajmniej litr wypijam, zeby dobrze leciala ;) bo kiedys mi nie chciala leciec bo bylam odwodniona, wiec z jednej skrajnosci w druga jak to ja ;)

@Felia na przeziebienie ugotuj 1 lub 2 cebule pokrojona a plastry, mozesz z 2 zabki czosnku dorzucic i gotuj az cebula zmieknie, mozna doprswic do smaku i taki bulion jak najcieejszy wypij i pod koldre. Mnie to niedawno ktos polecil i zawsze popuszcza po tym eixirze ;)

Witam serdecznie W poniedziałek miałam punkcję i z 6 zaplodnionych komórek w 3 dobie mieliśmy 4 zarodki i wszystkie z fragmentacja 40%. Dziś w 5 dobie otrzymałam informację że jeden zarodek walczy i jest klasy 4cc gdzie 4 oznacza słaby zarodek i c że jest mało komórek. Czy taki zarodek ma jakie kolwiek szansę? Dodam, że ma być zamrożony przez moją immunologię...obawiam się, że nie przetrwa rozmrożenia:( co mam myśleć ? Doradźcie proszę. Martwię się, że taki zarodek może mieć jakieś wady :(

reklama
Ok. Tak sobie myślę, że w dniu wizyty będę już drugi dzień bez acardu.
Drugie pytanie, jak często badacie mocz, morfologię, tsh, itd.? Jak na razie robiłam raz i doktorek jeden ani drugi nie kazał powtarzać ale zrobię sama dla siebie. Może ja jakaś przewrażliwiona jestem?

Mocz, morfologię i moje podwyższone wiecznie crp mam robić na każdą wizytę, tsh i inne hormony raz w miesiącu. Jeśli w moczu mam dużo bakterii to jeszcze posiew.

Do góry