reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
pół szklaneczki jak się ma taki problem z ciśnieniem to nie pół litra ;)

W Ciechocinku się chyba szykują na podbój krk pełną parą - qźwa nawet ceny podnoszą dranie jedne - za intra płaciłam kiedyś 350 a dziś 400:eek: Mamie nie chceiałam zawracać gitary bo poszli na wesele, nawet logistycznie nie miałabym za bardzo jak tego zorganizować i trza bylo zabulić :/

Jezu to przebitke 10 krotna maja dziody jedne! Haha ale numer z ta woda, a ja zawsze conajmniej litr wypijam, zeby dobrze leciala ;) bo kiedys mi nie chciala leciec bo bylam odwodniona, wiec z jednej skrajnosci w druga jak to ja ;)

@Felia na przeziebienie ugotuj 1 lub 2 cebule pokrojona a plastry, mozesz z 2 zabki czosnku dorzucic i gotuj az cebula zmieknie, mozna doprswic do smaku i taki bulion jak najcieejszy wypij i pod koldre. Mnie to niedawno ktos polecil i zawsze popuszcza po tym eixirze ;)

Witam serdecznie W poniedziałek miałam punkcję i z 6 zaplodnionych komórek w 3 dobie mieliśmy 4 zarodki i wszystkie z fragmentacja 40%. Dziś w 5 dobie otrzymałam informację że jeden zarodek walczy i jest klasy 4cc gdzie 4 oznacza słaby zarodek i c że jest mało komórek. Czy taki zarodek ma jakie kolwiek szansę? Dodam, że ma być zamrożony przez moją immunologię...obawiam się, że nie przetrwa rozmrożenia:( co mam myśleć ? Doradźcie proszę. Martwię się, że taki zarodek może mieć jakieś wady :(

reklama
Ok. Tak sobie myślę, że w dniu wizyty będę już drugi dzień bez acardu.
Drugie pytanie, jak często badacie mocz, morfologię, tsh, itd.? Jak na razie robiłam raz i doktorek jeden ani drugi nie kazał powtarzać ale zrobię sama dla siebie. Może ja jakaś przewrażliwiona jestem?

Mocz, morfologię i moje podwyższone wiecznie crp mam robić na każdą wizytę, tsh i inne hormony raz w miesiącu. Jeśli w moczu mam dużo bakterii to jeszcze posiew.

Do góry