Justin87
Fanka BB :)
15.09 mam wziąć po raz ostatni. Do 5.09.byłam na duphastonie i już nie biorę progesteronu w żadnej formie.A kazali ci juz odstawic acard ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
15.09 mam wziąć po raz ostatni. Do 5.09.byłam na duphastonie i już nie biorę progesteronu w żadnej formie.A kazali ci juz odstawic acard ?
pół szklaneczki jak się ma taki problem z ciśnieniem to nie pół litra
W Ciechocinku się chyba szykują na podbój krk pełną parą - qźwa nawet ceny podnoszą dranie jedne - za intra płaciłam kiedyś 350 a dziś 400 Mamie nie chceiałam zawracać gitary bo poszli na wesele, nawet logistycznie nie miałabym za bardzo jak tego zorganizować i trza bylo zabulić :/
Staram się nie myśleć ,ale chyba serio doszukuje się tych objawów
Ale co do małego krwawienia to jestem pewna coś się dzieje tylko co
Tak Asiu , już daje temu tsh spokój transfer właśnie opłaciłam i zabieram moje dzieciaczki z zimowiska
Oby to było tylko ciut ciut takiej krewki i już nic nie maA moze jednak juz implantacja jak to blastka?[emoji173]️
15.09 mam wziąć po raz ostatni. Do 5.09.byłam na duphastonie i już nie biorę progesteronu w żadnej formie.
Ok. Tak sobie myślę, że w dniu wizyty będę już drugi dzień bez acardu.
Drugie pytanie, jak często badacie mocz, morfologię, tsh, itd.? Jak na razie robiłam raz i doktorek jeden ani drugi nie kazał powtarzać ale zrobię sama dla siebie. Może ja jakaś przewrażliwiona jestem?