reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kto ci takich rzeczy naopowiadal? Jesli chodzi o badania na czczo to nie mozesz pic wody bo rozcienczysz krew i wyniki wyjda niemiarodajne. Na bete nie trzeba byc ma czczo ale jak rozcienczysz krew to tez moze wyksc niszy poziom i bedzie stres, ze za niski przyrost. Najlepiej nawodnic siesię dobrze na wieczor i rano nic nie pic, ewentualnie jesli ktos ma duza potrzebe to 1-2 lyki przegotowanej wody (plyn najbardziej obojetny dla organizmu).

Ja skladam wszystko poki co do "specjalnego" pojemnika ;) nie wiem czy po to zeby kiedys sie przestraszyc co w siebie wpakowalam czy z lenistwa, bo nie chce mi sie latac do apteki oddawac. A jak juz mam wizyte i potem ide do apteki to nigdy nie pamietam zeby zabrac ;)

Anetka jak u Ciebie? Lecimy z iglami, c'nie? :) co masz i jakie dawki?

Megi to chyba dobrze? Zabieraj bobo do domu w poniedzialek! :D
Tak Asiu , już daje temu tsh spokój :Dtransfer właśnie opłaciłam :biggrin2:i zabieram moje dzieciaczki z zimowiska:tak:

Kto ci takich rzeczy naopowiadal? Jesli chodzi o badania na czczo to nie mozesz pic wody bo rozcienczysz krew i wyniki wyjda niemiarodajne. Na bete nie trzeba byc ma czczo ale jak rozcienczysz krew to tez moze wyksc niszy poziom i bedzie stres, ze za niski przyrost. Najlepiej nawodnic siesię dobrze na wieczor i rano nic nie pic, ewentualnie jesli ktos ma duza potrzebe to 1-2 lyki przegotowanej wody (plyn najbardziej obojetny dla organizmu).

Ja skladam wszystko poki co do "specjalnego" pojemnika ;) nie wiem czy po to zeby kiedys sie przestraszyc co w siebie wpakowalam czy z lenistwa, bo nie chce mi sie latac do apteki oddawac. A jak juz mam wizyte i potem ide do apteki to nigdy nie pamietam zeby zabrac ;)

Anetka jak u Ciebie? Lecimy z iglami, c'nie? :) co masz i jakie dawki?

Megi to chyba dobrze? Zabieraj bobo do domu w poniedzialek! :D
A mi panie na pobraniach mowia zeby wypic pol szklaneczki przegotowanej wody. Zeby bylo "cisnienie" w zylach... bo tak to mi nie leci nic z zyl...

reklama
Hej Dziewczyny, moje samopoczucie jest z każdym dniem coraz gorsze. Dzisiaj ostatkiem sił wzięłam moją córkę i męża i pojechaliśmy na basen. Weszłam do wody i od razu byłam innym człowiekiem. Nie szarżowałam, chodziłam sobie, coś tam podpłynęłam, nogami pomachałam, obserwowałam czy młoda dobrze nurkuje ale czułam się rewelacyjnie, lekko, żadnych mdłości, zgagi, ciężkości. Czar połowicznie prysł jak się ledwo wykaraskałam z samochodu pod domem ale ta godzina na basenie to było coś wspaniałego. Nie czułam się tak świetnie od długiego czasu.

Do góry