reklama
Mieciu85
Fanka BB :)
No właśnie chodzi o transfer, sama się trochę zdziwiłam bo przecież to żadna operacja..nie wiem co robic
Ja bralam acard i heparyne w dniu transferu, heparyne rano, acard wieczorem.
Szczescie, klapsa dostaniesz jak nie wyluzujeszJa wiem,ze za wcześnie ten czas dobija
Pamietaj, ze mialo byc spokojnie, bez oczekiwan, bez stresu. Jeszcze tylko troche Kciukasy!
Iskierko, ale to na kaszel i na flegme? Tantum w sprayu dawali mi na gardlo kiedys, plukanie sola tez.Tantum verde do psikania, woda z solą do płukania.
Tak Asiu , już daje temu tsh spokój transfer właśnie opłaciłam i zabieram moje dzieciaczki z zimowiskaKto ci takich rzeczy naopowiadal? Jesli chodzi o badania na czczo to nie mozesz pic wody bo rozcienczysz krew i wyniki wyjda niemiarodajne. Na bete nie trzeba byc ma czczo ale jak rozcienczysz krew to tez moze wyksc niszy poziom i bedzie stres, ze za niski przyrost. Najlepiej nawodnic siesię dobrze na wieczor i rano nic nie pic, ewentualnie jesli ktos ma duza potrzebe to 1-2 lyki przegotowanej wody (plyn najbardziej obojetny dla organizmu).
Ja skladam wszystko poki co do "specjalnego" pojemnika nie wiem czy po to zeby kiedys sie przestraszyc co w siebie wpakowalam czy z lenistwa, bo nie chce mi sie latac do apteki oddawac. A jak juz mam wizyte i potem ide do apteki to nigdy nie pamietam zeby zabrac
Anetka jak u Ciebie? Lecimy z iglami, c'nie? co masz i jakie dawki?
Megi to chyba dobrze? Zabieraj bobo do domu w poniedzialek!
dżoasia
Biere mietle i leceAsia , lecisz z koksem?
Ty cos dzisiaj mialas ? Czy tylko moja skleroza do glosu doszla?
Mialam, mialam - drugie sniadanie z intra i po wizycie jade od dzisiaj z gonalem
Szczescie1986
Staram się nie myśleć ,ale chyba serio doszukuje się tych objawówSzczescie, klapsa dostaniesz jak nie wyluzujesz
Pamietaj, ze mialo byc spokojnie, bez oczekiwan, bez stresu. Jeszcze tylko troche Kciukasy!
Ale co do małego krwawienia to jestem pewna coś się dzieje tylko co
Asia miala dzis wizyte chyba!Asia , lecisz z koksem?
Ty cos dzisiaj mialas ? Czy tylko moja skleroza do glosu doszla?
A mi panie na pobraniach mowia zeby wypic pol szklaneczki przegotowanej wody. Zeby bylo "cisnienie" w zylach... bo tak to mi nie leci nic z zyl...Kto ci takich rzeczy naopowiadal? Jesli chodzi o badania na czczo to nie mozesz pic wody bo rozcienczysz krew i wyniki wyjda niemiarodajne. Na bete nie trzeba byc ma czczo ale jak rozcienczysz krew to tez moze wyksc niszy poziom i bedzie stres, ze za niski przyrost. Najlepiej nawodnic siesię dobrze na wieczor i rano nic nie pic, ewentualnie jesli ktos ma duza potrzebe to 1-2 lyki przegotowanej wody (plyn najbardziej obojetny dla organizmu).
Ja skladam wszystko poki co do "specjalnego" pojemnika nie wiem czy po to zeby kiedys sie przestraszyc co w siebie wpakowalam czy z lenistwa, bo nie chce mi sie latac do apteki oddawac. A jak juz mam wizyte i potem ide do apteki to nigdy nie pamietam zeby zabrac
Anetka jak u Ciebie? Lecimy z iglami, c'nie? co masz i jakie dawki?
Megi to chyba dobrze? Zabieraj bobo do domu w poniedzialek!
reklama
Justin87
Hej Dziewczyny, moje samopoczucie jest z każdym dniem coraz gorsze. Dzisiaj ostatkiem sił wzięłam moją córkę i męża i pojechaliśmy na basen. Weszłam do wody i od razu byłam innym człowiekiem. Nie szarżowałam, chodziłam sobie, coś tam podpłynęłam, nogami pomachałam, obserwowałam czy młoda dobrze nurkuje ale czułam się rewelacyjnie, lekko, żadnych mdłości, zgagi, ciężkości. Czar połowicznie prysł jak się ledwo wykaraskałam z samochodu pod domem ale ta godzina na basenie to było coś wspaniałego. Nie czułam się tak świetnie od długiego czasu.
Podziel się: