Robiłam tez Ft4 wyszło 1.26 (norma 0.93-1.70)Megi TSH szybko spada, jakie masz inne wartosci bo samo TSH nic nie mowi
Z 05.09 inne laboratorium Ft 4 wyszło 14.3 (norma 12 - 22)Ft3 4.91(norma 3.1-6.8)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robiłam tez Ft4 wyszło 1.26 (norma 0.93-1.70)Megi TSH szybko spada, jakie masz inne wartosci bo samo TSH nic nie mowi
Jestem już po wizycie. Mam ok 20 dużych pęcherzyków, więc dzisiaj wieczorem zastrzyk na pęknięcie i poniedziałek punkcja. Rozmawiałam z lekarzem na temat odmrazaniu komórek. Powiedział, że jakbym mało pęcherzyków to by namawiał, a w tej sytuacji decyzję pozostawia nam. Spytałam, że np jeżeli będę miała z tej punkcji np 15 komórek i odmrozenie 9 i np. wszystkie przeżyją to czy zapłodni mi wszystkie. Potwierdził że wszystkie, bo poprzednim razem miałam tylko jeden zarodek. To był bardzo kiepski wynik. Tym razem zmienił mi leki, nawet na pęknięcie dostałam inny. Powiedział też że już nie będę miała 5 dniowych hodowli tylko 3 dniowe. Przez weekend powiedział że mam odpoczywać i nie dźwigać aby komórki ładnie dojrzały. No i zdecydowaliśmy się na rozmrozenie. Klinika trochę poszła nam na rękę i obniżyła za odmrozenie do 1500 zl@Niezapominajka2018 9 szt to całkiem sporo. Nie wiem jak stoicie finansowo, musicie przekalkulować. Ważne też jest, czy tym razem zapłodnią wszystkie komórki, czy tylko 6. Jeśli stymulujesz się dobrze i będą zapładniać wszystkie, to tak jak mówi motylek, powinno wystarczyć.
Przekalkuluj szanse i finanse z lekarzem i mężem.
To masz wszystko w normieRobiłam tez Ft4 wyszło 1.26 (norma 0.93-1.70)
Z 05.09 inne laboratorium Ft 4 wyszło 14.3 (norma 12 - 22)Ft3 4.91(norma 3.1-6.8)
Spokojnie, to za wcześnie aby się czegokolwiek doszukiwać. Życzę spokojnego czekania na betę.Dzisiaj mój 2 dzień blastusia 5 dniowego i wiecie co zobaczyłam mała plamkę krewki
Nie wiem czy to znak może się wdzierać ,ale na okres za wcześnie raczej
Ogólnie żadnych innych objawów
Jestem już po wizycie. Mam ok 20 dużych pęcherzyków, więc dzisiaj wieczorem zastrzyk na pęknięcie i poniedziałek punkcja. Rozmawiałam z lekarzem na temat odmrazaniu komórek. Powiedział, że jakbym mało pęcherzyków to by namawiał, a w tej sytuacji decyzję pozostawia nam. Spytałam, że np jeżeli będę miała z tej punkcji np 15 komórek i odmrozenie 9 i np. wszystkie przeżyją to czy zapłodni mi wszystkie. Potwierdził że wszystkie, bo poprzednim razem miałam tylko jeden zarodek. To był bardzo kiepski wynik. Tym razem zmienił mi leki, nawet na pęknięcie dostałam inny. Powiedział też że już nie będę miała 5 dniowych hodowli tylko 3 dniowe. Przez weekend powiedział że mam odpoczywać i nie dźwigać aby komórki ładnie dojrzały. No i zdecydowaliśmy się na rozmrozenie. Klinika trochę poszła nam na rękę i obniżyła za odmrozenie do 1500 zl
Żadna nowość. Teraz mam pregnyl, a poprzednio miałam jakiś inny lek, ale to na pęknięcie, dojrzeć muszą sameTez bym wszystko zapladniala i mrozila, lepiej miec super zaplecze niz sie wiecznie stymulowac. A co innego moze byc na dojrzewanie , co ci przepisal.. pytam z ciekawosci bo to musi byc ten sam hormon, chyba ze jakas nowosc.
Nie kochana,Żadna nowość. Teraz mam pregnyl, a poprzednio miałam jakiś inny lek, ale to na pęknięcie, dojrzeć muszą same
Tych leków jest tyle, że już nie ogarniam. Na to, na tamto, włożyć tu, włożyć tamNie kochana,
to jest na dojrzwanie a pekaja same