reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czy któraś z Was robiła cytologię w trakcie ciąży? Wypadałoby, żebym zrobiła na następnej wizycie, przy czym biorę już tylko acard i heparynę i trochę się boję krwawienia. Jak to było u Was?

Robiłam, transfer 03.01, a cytologia pobierana jakoś w ostatnie dni lutego :-) miałam bardzo delikatne krwawienie po, na papierze róż. Ale mnie to się zawsze zdarzało, nawet bez leków i ciąży

No właśnie chodzi o transfer, sama się trochę zdziwiłam bo przecież to żadna operacja..nie wiem co robic
ja bym poprostu nie brała tylko w dniu transferu - a dzień przed wzięła rano - może tak ? jak lekarz się upiera - choć przecież heparyna jest czasami przed transferem - hymmm - ale niech wypowiedzią sie Nasze doktórki.

@dżoasia @Never give up
Dziewczynki no to- do biegu gotowe ... start !!!
pomalutu po pikne jojka.
@annemarie - jakie wieści u Twojej siódemki ?
@Agonia777 - jak tam - duże pokłady optymizmu zapakowane !
DZIEWCZYNKI miłego weekendu.
Jak na razie jest spoko pytanie do kiedy:D  mój M się śmieje że w poniedziałek będę posrana ze strachu:D:p ale staram się być dzielna i pełna optymizmu:)

Dziewczynki, Acard jest lekiem przeciwpłytkowym. Działa ok 7 dni. Wiec nie branie dzień przed niczego nie da, nadal będziecie pod wpływem leku.

reklama
Do góry