Justin może poczekaj aż zejdziesz z acardu, ja mam też dylemat czy w ogóle brać acard przed transferemCzy któraś z Was robiła cytologię w trakcie ciąży? Wypadałoby, żebym zrobiła na następnej wizycie, przy czym biorę już tylko acard i heparynę i trochę się boję krwawienia. Jak to było u Was?
reklama
redferrari
Fanka BB :)
robiłam bez problemów z heparyną co prawda tylko bez acarduCzy któraś z Was robiła cytologię w trakcie ciąży? Wypadałoby, żebym zrobiła na następnej wizycie, przy czym biorę już tylko acard i heparynę i trochę się boję krwawienia. Jak to było u Was?
RedHotChiliPepper28
Czy któraś z Was robiła cytologię w trakcie ciąży? Wypadałoby, żebym zrobiła na następnej wizycie, przy czym biorę już tylko acard i heparynę i trochę się boję krwawienia. Jak to było u Was?
Robiłam, transfer 03.01, a cytologia pobierana jakoś w ostatnie dni lutego :-) miałam bardzo delikatne krwawienie po, na papierze róż. Ale mnie to się zawsze zdarzało, nawet bez leków i ciąży
Agniecha1508
ja bym poprostu nie brała tylko w dniu transferu - a dzień przed wzięła rano - może tak ? jak lekarz się upiera - choć przecież heparyna jest czasami przed transferem - hymmm - ale niech wypowiedzią sie Nasze doktórki.No właśnie chodzi o transfer, sama się trochę zdziwiłam bo przecież to żadna operacja..nie wiem co robic
Agonia777
Dzięki zaraz będę załatwiać będę zbierać oddzielnie a potem dorzucę do pudełka.Tak wrzucam do pojemnika niech ci braciszek zalatwi
Agonia777
@dżoasia @Never give up kciuki za zielone światełko
Agniecha1508
@dżoasia @Never give up
Dziewczynki no to- do biegu gotowe ... start !!!
pomalutu po pikne jojka.
@annemarie - jakie wieści u Twojej siódemki ?
@Agonia777 - jak tam - duże pokłady optymizmu zapakowane !
DZIEWCZYNKI miłego weekendu.
pomalutu po pikne jojka.
Agonia777
Jak na razie jest spoko pytanie do kiedy  mój M się śmieje że w poniedziałek będę posrana ze strachu ale staram się być dzielna i pełna optymizmu@dżoasia @Never give up
pomalutu po pikne jojka.
sssurykatka
Dziewczynki, Acard jest lekiem przeciwpłytkowym. Działa ok 7 dni. Wiec nie branie dzień przed niczego nie da, nadal będziecie pod wpływem leku.
reklama
Podziel się: