motylek24
Fanka BB :)
Ha ja mam taką zamrożoną. Zobaczymy w przyszłościHelooo która z was miała 1bb i się udało ? jestem dziś na spytkach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ha ja mam taką zamrożoną. Zobaczymy w przyszłościHelooo która z was miała 1bb i się udało ? jestem dziś na spytkach
Ha ja mam taką zamrożoną. Zobaczymy w przyszłości
Ja nie wiem czy ja mam taka podana bo była zamrożona i była słaba w styczniu ,ale już w czwartek lekarz powiedział ze jest pieknie rozrośnięta i mam ja w sobie i teraz czekamHelooo która z was miała 1bb i się udało ? jestem dziś na spytkach
Mialam pobrana na 1 wizycie u lekarza prowadzacego w 6tc mimo brania utrogestanuCzy któraś z Was robiła cytologię w trakcie ciąży? Wypadałoby, żebym zrobiła na następnej wizycie, przy czym biorę już tylko acard i heparynę i trochę się boję krwawienia. Jak to było u Was?
Ja mam juz 4 duze pudla zbieram strzykaweczki niestety juz tylko od clexanu emek wyzucil mi te po menopurze a pozniej zrobie piekne zdjecie z dzidzia na pamiatkeDzięki zaraz będę załatwiać będę zbierać oddzielnie a potem dorzucę do pudełka.
Wiecej juz nic pij duzo soku pomidorowegoDziewczyny co mogę jeszcze zrobić biorę magznez 2x1 100 mg ale drży mi powieka łapią mnie skurcze stóp i łydek. Zwiększam od dziś dawkę magznezu do 400mg wiem też że potas pomaga na skurcze zaczęłam pić sok pomidorowy jem jedno awokada coś jeszcze mogę brać?
potas - bananDziewczyny co mogę jeszcze zrobić biorę magznez 2x1 100 mg ale drży mi powieka łapią mnie skurcze stóp i łydek. Zwiększam od dziś dawkę magznezu do 400mg wiem też że potas pomaga na skurcze zaczęłam pić sok pomidorowy jem jedno awokada coś jeszcze mogę brać?
Megi TSH szybko spada, jakie masz inne wartosci bo samo TSH nic nie mowiMoje tsh z dzisiaj 2.71 , wiecie co? Ja nic nie kumam z tego , ciekawe jakbym zrobiła w poniedziałek ile by było