reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny co mogę jeszcze zrobić biorę magznez 2x1 100 mg ale drży mi powieka łapią mnie skurcze stóp i łydek. Zwiększam od dziś dawkę magznezu do 400mg wiem też że potas pomaga na skurcze zaczęłam pić sok pomidorowy jem jedno awokada coś jeszcze mogę brać?

Czy któraś z Was robiła cytologię w trakcie ciąży? Wypadałoby, żebym zrobiła na następnej wizycie, przy czym biorę już tylko acard i heparynę i trochę się boję krwawienia. Jak to było u Was?
Mialam pobrana na 1 wizycie u lekarza prowadzacego w 6tc mimo brania utrogestanu
I bralam wtedy acard i heparyne plamien ani krwawien nie bylo

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny. W poniedzialek mam wizyte kontrolna z usg, aby sprawdzic czy wszystko ok i dlaczego progesteron tak skacze. Do poniedzialku leki bez zmian. Takze zobaczymy, czy bedzie widac cokolwiek, bylby 14 dpt. Ciesze sie, ze nie olewaja tego i ze jednak to sprawdzimy.

Co mnie martwi, chyba faktycznie robie sie chora. Chetnie wzielabym cos na flegme i kaszel, ktory sporadycznie sie pojawil, ale tyle naczytalam sie o flegaminie, ze nie wolno, ze lepiej zrezygnuje z niej. Czy ktoras z was na tym etapie co ja brala cos odkrztusnego jak acc? Albo co innego klepnietego przez lekarzy mozecie polecic?

reklama
Do góry