reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki a jak to jest z tym acarderm i heparyna przed transferem ? Bierzecie te leki przed czy dopiero po? Wczoraj mi lekarz powiedziała żebym nie brała acardu wcześniej bo mogę krwawić podczas transferu a mam w zaleceniach od paśnika żeby acard od dnia owulacji. I teraz nie wiem co robić, boję się że jednak ze będę krwawic.

reklama
@Pandzia89 udanego podglądania maluszka, życzę pięknych widoków [emoji173]️ [emoji173]️ [emoji173]️ [emoji173]️ [emoji173]️ [emoji173]️
@Iskra_82 lekkiego porodu byś mogła szybko tulić w ramionach swoje maleństwo [emoji173]️ [emoji173]️ [emoji173]️ [emoji173]️ [emoji173]️

Pozostałym życzę miłej i spokojnej soboty[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Mam pytanie do dziewczyn robiących zastrzyki z heparyny co robicie z zużytą strzykawką wrzucacie do specjalnego pojemnika?
Tak wrzucam do pojemnika niech ci braciszek zalatwi ;)

@Pandzia89 udanego podglądania maluszka, życzę pięknych widoków ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
@Iskra_82 lekkiego porodu byś mogła szybko tulić w ramionach swoje maleństwo ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Pozostałym życzę miłej i spokojnej soboty❤️❤️❤️❤️

Mam pytanie do dziewczyn robiących zastrzyki z heparyny co robicie z zużytą strzykawką wrzucacie do specjalnego pojemnika?
@Agonia777 - zbierałam w domu do pudełka i raz na jakiś czas wrzucałam w aptece do tych specjalnych pojemników.

Dziewczynki a jak to jest z tym acarderm i heparyna przed transferem ? Bierzecie te leki przed czy dopiero po? Wczoraj mi lekarz powiedziała żebym nie brała acardu wcześniej bo mogę krwawić podczas transferu a mam w zaleceniach od paśnika żeby acard od dnia owulacji. I teraz nie wiem co robić, boję się że jednak ze będę krwawic.
@Marghi88 - czy lekarzowi nie chodziło o punkcie? tez miałam od wujka akard od owulacji - ale zaznaczone - nie brać dzień przed i w dniu punkcji.

reklama
Czy któraś z Was robiła cytologię w trakcie ciąży? Wypadałoby, żebym zrobiła na następnej wizycie, przy czym biorę już tylko acard i heparynę i trochę się boję krwawienia. Jak to było u Was?

Do góry