reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Magdalena tak od razu to fajerwerków nie będzie. Musi trochę czasu upłynąć. Na razie radzę leżeć i odpoczywać. Beta wszystko Ci powie. Kiedy miałaś transfer?

reklama
dziewczyny ja w grudniu - o ile nic sie nie zmieni to też bę∂e się stymulować, a transfer w styczniu, mam na wizyte 27 listopada, wtedy zaczniemy, ale martwi mnie to tsh, czemu dr powiedziała,że mam ok - jest 2.66, powiedziała że wynik FT4 jest ważniejszy i ten mam dobry, że tarczyca to nie mój problem. Mamy zrobić badania typu kariotyp i immunologiczne, ja zrobiłam zapis na 20 listopada w invikcie, na nfz, ale martwie się czy to nie za późno, a z mężem będziemy teraz szukać w Olsztynie gdzie to można zrobić , bo mąż odpłatnie, wybierzemy ten program z baganiami genetycznymi zarodków, boje się okrutnie co to będzie

Gotardora - jeżeli chodzi o wynik kariotypu to czeka się dość długo. Nam pobrali krew na to badanie 25.09.2012 w Diagnostyce we Wrocławiu, a jeszcze nie mam wyników i mam obawy czy przed staraniami będę je miała ( ogólnie są bardzo szybcy w porównaniu do innych laboratoriów, bo już dłuższy czas u nich robię i jestem zadowolona - jak w innych miejscach robiłam to zawsze ciut dłużej było). Lepiej byłoby gdybyś wcześniej zrobiła skoro już chcesz niedługo podchodzić.

Ostatnia edycja:
Magdalena a no zaraz po to fajerwerków nie ma:-D trzeba poczekać na pierwsze objawy ciaży, których gorąco Ci życzę:tak: teraz odpoczywaj i relaksuj się;-)
Ja jutro zabieram jednego blastusia ze sobą, tak się cieszę, ze to już:tak:

Misia1974 - gratuluje dwoch kreseczek i wysokiej betki - super:-)

Madzialenak - oby twoje slowa sie sprawdzily - no i oczywiscie zycze powodzenia - nareszcie zaczynasz, zobaczysz szybko zleci:)

Retiolandia - wierze ze z twoim maluszkiem wszystko w porzadku

Roxi - ty wiesz:-) calym sercem jutro z toba:)

Rozyczka - tobie rowniez gratuluje fasolki - no i spokojnych 9 miesiecy:)

Gotadora, Anna no widzicie wy tez juz nie dlugo zaczniecie - mam nadzieje ze wszystko wyjdzie pomyslnie

Agapl - dobrze ze wypoczywasz a popoludniowe drzemki sa najlepsze:)

Magdalena_wawa - juz po transferku - odpoczywaj i czekamy na pozytywne wyniki

A gdzie sie dzisiaj Hola podziala??

Dziewczyny zycze milego wieczorku i niedzieli - poniedzialek chyba wazny dla kilku osob wiec bede z Wami no i oczywiscie tez licze na was. Dzisiaj ostatnie zastrzyki i jeszcze tylko Ovitrelle a potem sie okaze w dzien punkcji czy bedzie tranfer w tym miesiacu czy nie i czy wogole bedzie co tranferowac...ehhh nie jet lekko

zuziu co to za nastawienie??? nononono..... Transferować oczywiście, że będzie co!!! Jeszcze reszta rodzeństwa pojedzie na zimowisko. Nic się nie martw i poproszę o optymistyczne nastawienie.

roxii jutro myślimy o Tobie i trzymamy kciukasy :-)

Roxi - fluidy wyslane na jutrzejszy transfer

Magdalena- ja nie mam oznak zadnych, do teraz nie moge uwierzyc ze byly 2 kreski i sie bardziej stresuje niz przed zrobieniem testu. Czy aby na pewno wszystko dobrze??? Taka chyba nasz natura, sa objawy zle, nie ma tez zle. Sa dwie kreski radosc ale i strach czy wszysko dobrze. Kazda z nas przebyla dluga droge i mimo szczescia zawsze gdzies podswiadomie siedzi w nas strach. Ja sie teraz martwie przeziebieniem, wiem ze przesadzam ale chce juz miec w koncu to usg zeby uwierzyc ze nasze dzieciatko jest z nami. Nie denerwuj sie, odpoczywaj zobacz jaka dobra passa,wszyskie wkrotce bedziemy sie cieszyc z naszymi pociachami.

Wlasnie czy hola nie ma jakos testowac na dniach??

reklama
Dziewczyny a ja robię dzisiaj czekoladę, która przypomina mi czasy "komuny" jak to nic w sklepach nie było lub było na kartki, mama nam wtedy robiła czekoladę na blaszce. Pyszna była, nigdy nie zapomnę tego smaku. Jeśli któraś z Was będzie chciała przepis to podeślę linka. 15 minut i czekoladka gotowa.

Do góry