reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

dziewczyny ja w grudniu - o ile nic sie nie zmieni to też bę∂e się stymulować, a transfer w styczniu, mam na wizyte 27 listopada, wtedy zaczniemy, ale martwi mnie to tsh, czemu dr powiedziała,że mam ok - jest 2.66, powiedziała że wynik FT4 jest ważniejszy i ten mam dobry, że tarczyca to nie mój problem. Mamy zrobić badania typu kariotyp i immunologiczne, ja zrobiłam zapis na 20 listopada w invikcie, na nfz, ale martwie się czy to nie za późno, a z mężem będziemy teraz szukać w Olsztynie gdzie to można zrobić , bo mąż odpłatnie, wybierzemy ten program z baganiami genetycznymi zarodków, boje się okrutnie co to będzie

reklama
Gotadora a nie lepiej robić w Invikcie? My tak robiliśmy bo w Olsztynie nie wszystko zrobisz. Poza tym oni już będą je mieli w systemie i będzie spokój.

miedzianek - dziękuję za silną wiarę w mojego malucha, niestety nie czuje się w ogóle jak w ciąży choć to może subiektywne uczucie tak czy inaczej jeszcze półtora tygodnia do badania.

roxi - gratuluję 5 blastków to strasznie dużo :), a jutrzejszy dzień będzie magiczny przynajmniej ja tak się czułam, jakbym nosiła największy skarb. Dużo odpoczywaj.

Gotadora to zmienia sytuację. Nie lubię nic robić na hura.

Retiolandia
ja do teraz nie czułam się ciążowo. Trochę bardziej chciało mi sie spać ale zawsze byłam śpiochem. Za to od wczoraj czuje się ciążowo. Ciągle odkładam rozmowę z porcelaną, nic mi nie smakuje i w ogóle zielona na twarzy jestem. To wszystko przyjdzie. Twój maluch na pewno jest już duży i na następnej wizycie usłyszysz bicie serca.

Roxi
piękny wynik. Ile blastków będziesz transferować (lub ile już transferowałaś bo trochę forum nie ogarniam :-) )

Retiolandia mi lekarz powiedział po pierwszym USG, że mam się zbyt na bliźniaki nie nastawiać bo jeden zarodeczek jest mniejszy i nic z niego może nie wyjść. No i po 2 tygodniach mam dwa mocno bijące serduszka. Jak będziesz spokojna i będziesz o siebie dbać to będzie tak samo. Zero stresu, zero nerwów i dużo odpoczynku.

Retiolandia ja jestem przekonana, że Twoj maluszek ma się dobrze i za te 1,5 tygodnia usłyszysz mocno bijące serduszko:tak:
Marcysiowa dziękuję, transfer mam jutro i zabieram ze sobą jednego blastusia:tak: reszta na zimowisko;-)

Hej :-) nie było mnie na forum jeden dzień a tu się nam dzieciaczków namnożyło :-) serdecznie wszystkim gratuluję a przede wszystkim pełnej nadziei co za radość, wszystko przygotowane do in vitro a tu taka miła niespodzianka :-) jakby mi się też tak udał ten mój ostatni cykl przed tabletkami i stymulacją to chyba bym ze szczęścia zwariowała. W każdym razie za jakieś 2 tygodnie wszystko się wyjaśni.
gotadora wszystko na to wskazuje, że będziemy w podobnym czasie się stymulować! Mam nadzieję, że razem będziemy się wspierać, a potem razem cieszyć z wysokich bet!
roxi trzymam kciuki za jutrzejszy transfer. Niech maluszek zostanie z Tobą!

reklama
Roxii, SUPER!!!! Wszystko na dobrej drodze. Babelki sa w dobrej formie a jeden juz jutro bedzie u mamusi w brzusiu. :-)
Trzymam kciuki!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Gotadora, Jesli choci o tsh , to moze idz do endokrynologa?

Do góry