reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Zuzia nie martw się - będzie dobrze
biggrin.gif

Roxii trzymam kciuki za jutrzejszy dzień
yes2.gif

Marcysiowa tak jak mówiłaś jest ciężko z Olsztynem, mój eM po prostu jak będzie jechać to wyjedzie nad ranem i zajedzie rano do Gdańska i tam pójdzie na pobranie krwi do tego kariotypu, mam nadzieje,że nie będzie z tym problemu, ich recepcja nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia, mają bałagan i kiedpską organizację, ale dr J nam się spodobała :-), po drugiej stronie było inaczej jak po stronie z recepcją, nie mogliśmy tego wczoraj załatwić od razu, bo mieliśmy późno wizytę. Ja jeszcze w tygodniu zajdę do szpitala dziecięcego w Olsztynie, tam podobno można zrobić badania genetyczne i immulogiczne, więc zobaczę, no i poszukam endokrynologa, jakoś nie daje mi spokoju te tsh

reklama
Madzialenak, dzieki za przepis. Przyznam ,ze mimo, iz bylam dzieckiem wychowanym w PRL, to nie znam tej czekolady. Znam za tu domowej roboty krowki mniammmmmmmm ;-)

Agapl, zaliczyłam hiperkę. Mam bardzo dużo nagromadzonych płynów, których trzeba się pozbyć. Do tego doszła jeszcze echokardia. Bardzo ciężko mi się oddycha, plus skacze do 111. Po transferze dostałam dostinex i mam nadzieję, że będzie zmniejszał obławy hiperki. W poniedziałek muszę zrobić dodatkowe badania i we wtorek ponownie na wizytę.

Gotadora a w niedzielę oni działają? Czy w poniedziałek nad ranem będzie wyjeżdżał? Mówiłam Ci, że na tym pipidowie dolnym jakim jest Olsztyn takich badań nie robią. Co do recepcji w Invikcie to faktycznie są zawieszone. Ale potem będziecie obsługiwani w pok. 13 lub po drugiej stronie korytarza u profesora a tam są troszkę bardziej rozgarnięte babki. Ale bywało różnie.

Idę spać bo mnie mdli.

on ma w poniedziałek wyjeżdżać, ale mam nadzieje go trochę przeciągnąć .... no ale raczej się nie uda, bo póki zajedzie to tam nie wiadomo co się dzieje ( na budowie ) a odpowiedzialność ogromna, nie mamy szczęścia do odpowiedzialnych ludzi, więc zawsze mój M w biegu, a raczej w podróży i się stresuje co tam się dzieje

Gotadora, nie wiem, czy hiperka zagłuszyła inne objawy?! Przysłu****ę się i szukam innych dolegliwości, ale tylko i wyłącznie minimalnie i tylko na moment zakłują mnie jajniki. I nie wiem, czy to dobry objaw, bark objawów?

reklama
Gotadora, ja wiem, że każdy organizm jest inny i każdy inaczej reaguje i pewnie, co dziewczyna, to inaczej wszystko odczuwała, ale sama wiesz, że jak się chce tak bardzo być w ciąży, to człowiek, chyba za bardzo, nastawia się na jakieś objawy, których na razie brak. Jedyne co mam, to potworne zmęczenie i po południu muszę choć na chwilkę przyłożyć głowę do poduszki. Ale to może te stresy odchodzą i organizm odreagowuje.

Do góry