reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

ja na pierwszym usg miałam też dwa pęcherzyki i też jeden dużo mniejszy, ale na tym drugim usg niestety już był tylko jeden i taki słabiutki, mam nadzieję, że to nie ja na nie źle wpływam.

reklama
retiolandia - a ja wiexe goraca ze Twoj maluszek bedzie bardzo silny:-)
Roxi - no no 5 blastusiow to piekny wynik. Trzymam kciuki jutro.
Agapl -jak tam idzie lezakowanie???
Marcysiowa - co z Twoimi plamami na dloniach i stopach??? Przeszlo???
Gotadora, Madzielanek -dziewczyny maja racje czas leci tak szybko ze zanim sie obejrzycie juz bedziecie dzialac. A w tedy my bedziemy kibicowac wam rownie mocno jak wy nam ;-)

Dziewczynki poradzcie jak wstawic suwaczek, bo mi jakos nie wychodzi:zawstydzona/y:

AAAA misia - no przeciez z glowy mi wylecialo zeby szanownej zaciazonej najserdeczniejsze gratki zlozyc. Lekkiej, milej i przyjemnej ciazy zycze.:-)

Elala plamy powoli schodzą także chyba obędzie się bez szpitala.

Suwaczek wstawiasz tak: po prawej u góry klikasz ustawienia, potem po lewej szukasz edytuj sygnaturę i tam wklejasz link. Link bierz ten BBcode.

Elala, dzieki jakos idzie ;-) Caly czas nie leze. Rano bylismy na malych zakupach w sklepie bio. Znalazlam wreszcie sok z ananasa. wyraznie jest napisane :czysty sok i sie rozwarstwia. Mysle,ze ten bedzie dobry do picia :-) Dokupilam tez konczace sie jue orzeszki i morele. PO smacznym obiadku mojego mezusia polozylam sie i spalam 2 gdziny :szok: To wina tej szarej pogody. Obym mogla teraz spac w nocy hihih

Retiolandia jestem z Toba myślami i mam przeczucie, że niepotrzebnie Cie straszą.

Dzwonił właśnie doktor, że wyniki ok i w sobotę wizyta.

Nie mogę w to uwierzyć, że się udało po tylu latach.

Retiolandia jestem z Toba myślami i mam przeczucie, że niepotrzebnie Cie straszą.

Dzwonił właśnie doktor, że wyniki ok i w sobotę wizyta.

Nie mogę w to uwierzyć, że się udało po tylu latach.

misia - rozumiem cie bardzo dobrze, ja mam tqk do tej pory .Patrze na zdjecia USG i nie moge uwiezyc ze te 2 babelki sa teraz w moim brzusiu.

Misia GRATULUJĘ!!! My o dziecko staramy się dopiero dwa lata i nawet sobie nie wyobrażam jak Ci było ciężko i jaka jesteś teraz szczęśliwa:)
Od wczoraj jestem coraz bardziej pozytywnie nastawiona! i to dzięki Wam i waszemu cieplutkiemu przyjeciu:)

Trzymam za was wszystkie kciuki:)

reklama
Transfer za mna; 2 blastusie jeden duuuży 4AA a drugi mniejszy 3BB. Leżakuję sobie. We wtorek beta. Kobitki czy Wy zaraz po miałyście jakieś objawy - czułyście coś?Ja nic - a liczyłam na jakieś fajerwerki :))

Do góry