reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej, dziś jest 21dpt, zarodek był 6dniowy podany, beta rośnie 4696, ale nie wiadać jeszcze nic w pecherzyku ciążowym, nie wiem czy nie zacząć się stresować :( Drogie czy pamiętacie ile dni po transfrze już pecherzyk żółciowy lub serduszko było u Was widać? Będę wdzięczna za info!
Ja byłam 18 dpt i były widoczne tylko pęcherzyki, nie wiem nawet czy były te ciałka żółte, czy jak to się tam nazywa.

reklama
Dziewczyny wracam do Was.
Dziękuje wszystkim za gratulacje i słowa wsparcie po mega krótkiej cb.
To był piękny jeden dzień.Uczucia mam mieszane,przeplatają się z rozczarowaniem,rozgoryczeniem i zniechęceniem do życia ale Wasze forum nie pozwala mi na nic innego jak na dalszą walkę ;)

Zupełnie jakbym własne myśli czytała.

In vitro właśnie dwa razy właśnie nie ruszyło więc kompletnie nie ma reguły.

@Ozis dużo siły!
@heavyona byłam z naturalsikiem ale padł :(
@Agniecha1508 bardzo mi przykro z powodu ostatniego Mochikanina :(Wczoraj chyba miałaś wizytę,jakie kroki do dalszej walki?
@martuska09 ogromnie mi przykro :(:(:(:( jakie to cholernie niesprawiedliwe :(

Cuda się zdarzają przynajmniej na chwile :)
Powód do in vitro właśnie brak ciąży i niskie AMH.

@Felia będą bliźniaki czy trojaczki?:)!!!!!!
@gosia321 gratuluje córeczki!!Rośnijcie zdrowo :)
@annemarie cudowne wiadomości o 7 kropkach-oby tak dalej!!!
@Biedroneczka83 odpocznij jak tylko czujesz taką potrzebę.
@Sol gratuluje bety,mam nadzieje,że odetchnęłaś już choć trochę?
@Szczescie1986 juz po transferze?Trzymam kciuki!!Ile udało się wychodować zarodków?
@Kurcia aby jajka pięknie rosły!

Wszystkim pozostałym życzę dużo siły i trzymam kciuki za wspaniałe widoki na Wasze bobasy!!!
Witaj znowu kochana. Cieszymy się że jesteś :)
Ja odetchnelam ale już zbudowałam kolejny stres powyżej wszelkich norm. Jescze 10 dni do usg... Bardzo boję się pustego jaja albo braku serduszka. Ale wiem, że muszę wierzyć że będzie dobrze i się trzymać. I tak się staram funkcjonować.
A Ty jaki masz plan? Starania naturalne czy kolejne podejście?

Nie ja w tym się nieoriętuje, nie wiem czy po invitro jest tak samo, chciałabym się dowiedzieć jak to było u osób po transferze a nie przy standardowej ciąży :(
W 23 dniu po zapłodnieniu komórki (20 dni po transferze 3dniowego zarodka) zarodek 2,5 mm, pęchrzyk żółtkowy był, ale nie mierzony, serduszka jeszcze nie było. Bety nie podam bo u mnie była nienaturalnie gigantyczna, jak na trojaczki. Pamiętaj, że nasz organizm nie działa jak w zegarku, zarodeczek może pojawić się w każdej chwili, myślę, że za dwa dni już wszystko będzie widać u Ciebie.

reklama
Do góry